Wij zijn open - kom langs op ons buitencentrum
15 december 2020 
0 min. leestijd

Wij zijn open - kom langs op ons buitencentrum

Ons buitencentrum is geopend en wij staan voor je klaar tussen alle kerstbomen, kerststukken en al het andere groen. Shop je liever vanuit huis? Ook daar hebben wij een oplossing voor!

– Videobellen via WhatsApp, we lopen samen een rondje over het tuincentrum (06 – 51 41 50 77)
– Neem telefonisch contact op via 024 – 642 38 37
– Mail naar info@lepona.nl
– Stel je vraag via ons contactformulier
– Stuur een appbericht naar 06 – 51 41 50 77
– Bestel je tuinverzorgingsproducten 24/7 via onze webshop

Ook voor het kopen van kamerplanten, kerststerren, kerstgroen, boeketten hebben wij een oplossing. Informeer gerust!

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je veilig kunt kopen, met inachtneming van de regels van het RIVM.

Weer of geen weer? Bij bezorgen ook bij je thuis. Vraag ernaar.

Ons buitencentrum is geopend tot donderdag 24 december, 15.00 uur. Daarna zijn we even gesloten vanwege vakantie. Vanaf maandag 4 januari is het mogelijk om te bestellen. Neem hiervoor contact op via 024 – 642 38 37 of 06 – 51 41 50 77.

tuincentrum-wijchen-bezorgd-thuis

Ben je op zoek naar de laatste items voor kerst zoals kerstbomen, een kerststuk, kerstpakket, een leuk cadeau of extra planten? Bij Lepona Tuinarrangeurs staan we voor je klaar!

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen