Ons tuincentrum is open
19 februari 2021 
2 min. leestijd

Ons tuincentrum is open

Lieve klanten,

Het tuinseizoen is voor geopend! De winterse sneeuw ligt inmiddels alweer achter ons en op veel plekken zien we de eerste voorjaarsbloeiers in knop komen. De natuur laat weer van zich horen, dus de tuin ook. We gaan weer fijn samen tuinieren. Wij zijn er klaar voor!

Tuincentrum Wijchen open

Ons buitenterrein met alle soorten bomen en planten is officieel open. Kom op ieder tijdstip kiezen, kopen en ophalen.

Breng een bezoek aan ons buitencentrum voor:

  • Tuinadvies (bijvoorbeeld tuinverzorging, snoeien)
  • Als je je tuin wilt aanplanten of je bloembakken meer kleur wil geven.
  • Planten en bomen
  • Tuinverzorgingsproducten

Maak je tuin voorjaarsklaar met nieuwe planten

Wil je deze lente je tuin aanpakken?

Een tuin is opgebouwd uit allerlei elementen, van decoratief tot functioneel en alles daartussenin. Denk van tevoren goed na over wat je wel en niet in je tuin wilt.

Is het verstandig om misschien een tuinschets of tuinontwerp te (laten) maken? Van welke stijl houd je? Wil je meerdere plekken om te zitten in je tuin? Wil je gazon? Waar zet je planten neer? Hoe is de zonstand in je tuin? Met welke grondsoort heb je te maken?
Heb je al nagedacht of je de tuin zelf wilt aanleggen of dat je een hovenier inschakelt? Een mix van de twee is ook mogelijk bij onze hoveniers. Je kunt altijd meehelpen als je dat wilt. Informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee. Neem contact met ons op en we gaan samen kijken wat jou wensen zijn.

Beplantingsplan

Wellicht kun je al uit de voeten met een beplantingsplan op maat. Stuur hiervoor een foto van je tuin of plantenbak met je wensen naar info@lepona.nl en we maken een beplantingsplan voor je. We zetten de planten voor je uit op ons tuincentrum, maak een foto en je kunt thuis aan de slag om je tuin nog mooier te maken.
Beplantingsplan laten maken

Laat een beplantingsplan maken en wij zetten het voor je uit op ons tuincentrum

Telefonisch of digitaal contact

Wel zin om de tuin in te gaan, maar liever niet de deur uit? Neem dan contact op via:

  1. info@lepona.nl of via het contactformulier en stel je vraag. In beide gevallen heb je de mogelijkheid om foto‘s mee te sturen. Wij nemen z.s.m. contact met je op.
  2. Videobellen kan ook als je vragen hebt over je tuin (bel hiervoor via WhatsApp naar 06 – 51 41 50 77). Jij beweegt je telefoon of tablet door de tuin en wij proberen zoveel mogelijk jouw vragen te beantwoorden.
  3. Tuinverzorgingsproducten zijn ook te bestellen via onze webshop.

We staan aan het begin van de ontluikende lente. Wij hebben er zin in, jij ook?!

Tuinieren is gezond!

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen