bij-op-lavendel-bij-tuincentrum-wijchen

Ontdek hét tuincentrum van Wijchen

Meer dan 7.500 verschillende planten en bomen

Wil je graag een tuincentrum in Wijchen bezoeken? Bij Tuincentrum Lepona Tuinarrangeurs ben je aan het juiste adres. Kijk zorgeloos rond in ons tuincentrum nabij Wijchen en laat je inspireren en adviseren over de mooiste tuinplanten, bomen, seizoensbloeiers, kamerplanten, potterie en tuinverzorging. Onze groenexperts staan voor je klaar. Kom je uit de regio Wijchen? Dan is een bezoek aan Tuincentrum Lepona Tuinarrangeurs in Balgoij zeker de moeite waard.


Waarom tuincentrum Wijchen bezoeken?

  • Persoonlijk advies. Iedere tuin is anders. Wij kijken naar de situatie in jouw tuin en nemen daar jouw wensen in mee. 
  • Bij ons is kwaliteit van producten en diensten erg belangrijk.
  • We werken klantgericht en gaan 100% voor een goede samenwerking en open communicatie.

Groenshoppen bij Lepona Tuinarrangeurs? Plan je bezoek en bekijk de openingstijden en contactgegevens.

Bekijk hieronder het assortiment van ons Tuincentrum.

Uitgebreid assortiment

rozen-in-bloei-op-tuincentrum-wijchen

Tuinplanten

Onze tuinplanten zijn van de hoogste kwaliteit. Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment tuinplanten: perk- en kuipplanten, vaste planten, haagplanten, klimplanten, schaduwplanten, bodembedekkers, eenjarigen, groenblijvende planten, winterharde planten en veel meer. Hebben wij iets niet op voorraad? Dan kunnen we het bijna altijd voor je bestellen. Advies nodig? Niet elke tuinplant past in iedere tuin. Dit heeft te maken met de bodemgesteldheid. Wij helpen je waar nodig en geven je graag extra informatie en persoonlijk advies.
leibomen-en-bomen-in-de-zomer-bij-tuincentrum-wijchen

Bomen en Hagen

Bomen en heesters zijn onmisbaar in de tuin. Ze zijn sfeerbepalend en zorgen voor een evenwichtige opbouw van de tuin. Zo kunnen bomen niet alleen een blikvanger zijn of zorgen voor natuurlijke schaduw, ze zorgen ook voor een verticale structuur in je tuin. Bomen zijn makkelijk in onderhoud en je hebt er jaren plezier van. In elke tuin past een mooie boom. We hebben ze in alle soorten en maten, voor in de volle grond of in pot, leibomen, hagen, solitaire bomen, fruitbomen of exotische exemplaren. We geven je ook graag advies over het planten, snoeien en verzorgen van bomen. Het is ook mogelijk om de boomverzorging aan ons uit te besteden.
seizoensbloeiers-tuincentrum-wijchen

Prachtige seizoensbloeiers

Haal kleur in huis en tuin met de mooiste seizoensbloeiers. Naast onze vaste planten, heesters en allerlei bomen hebben wij ook op elk moment van het jaar de mooiste seizoensbloeiers in ons assortiment.
kamerplanten-wijchen

Kamerplanten

De finishing touch in je huis is natuurlijk levend groen! Kamerplanten zorgen voor een gezond binnenklimaat en maken je huis gezellig en sfeervol. Je kunt het hele jaar door kamerplanten bij ons kopen. Bloeiende kamerplanten, groene of eenkleurige kamerplanten. Welke kamerplant past bij jou en jouw woning? Vraag ons om advies, we helpen je graag.

tomatenplaten-voor-de-moestuin

Alles voor je moestuin

Gezond snacken uit eigen tuin, dat wil toch iedereen?! Kweken, oogsten en genieten uit je eigen moestuin. In ons tuincentrum vind je alles wat je nodig hebt voor je moestuin. Heb je geen tuin? Er zijn ook groentenplanten die je binnen kunt zetten. Onze Moestuin & Meer Specialist helpt je het hele jaar door. Ga voor een goede oogst en laat je informeren over het verzorgen, verpotten en oogsten.
potten-kopen-wijchen

Binnen en buiten potten

Op zoek naar een mooie plantenpot voor binnen of buiten? Wij hebben niet alleen de mooiste planten, maar ook een ruime keuze in bloempotten, manden, balkonbakken, hangpotten, vazen en schalen. Van klassiek, lichtgewicht, straks, landelijk, modern en meer. Bezoek ons tuincentrum en kijk wat het beste bij jou past.
cadeaubon-van-tuincentrum-wijchen

Cadeaubonnen

Bij verjaardagen, moederdag, trouwerijen en andere gelegenheden komt vaak de vraag: “Wat geven we cadeau?”. Nou, wat is leuker dan de Lepona Tuinarrangeurs Cadeaubon! Leuk om te geven én om te krijgen! Keuze uit een ruim assortiment binnen- en buitenplanten, bloemen, bomen, potten meer. Cadeaubonnen zijn uiteraard ook te bestellen via onze webshop.

Planten verzorgen

tuinverzorgingsartikelen-voor-onderhoud-van-de-tuin

Tuinverzorging en bemesting

In ons tuincentrum in Wijchen vind je alles wat je nodig hebt om je planten en bomen te verzorgen en bemesten zoals aanplantgrond, potgrond, kalk, meststoffen, plantensteunen, bindmateriaal, compost, (natuurlijke) bestrijdingsmiddelen en bodemactivators en -stimulators. 


Regelmatig onderhoud is van levensbelang voor de leefomgeving van je planten. Goed verzorgen en op de juiste manier bemesten zorgt voor een betere en gezondere groei en is een stimulans voor alles wat groeit en bloeit in je tuin. Wij maken het liefst gebruik van natuurlijke en biologische bodemverbeteraars en meststoffen. De meeste producten zijn ook via onze webshop te bestellen. Eenvoudig besteld en thuisbezorgd!

tuinteacher-beplantingsplan-wijchen

Beplantingsplan

Ga je je tuin volledig vernieuwen of zijn je borders toe aan een opfrisbeurt? De juiste beplanting maakt je tuin af! Kies voor de planten die passen bij jouw levensstijl, tijd, budget, smaak en wensen. Om een goed beplantingsplan te realiseren is creativiteit en plantenkennis nodig. Hoe gaat dit in zijn werk, helpt een beplantingsplan en kunnen planten hergebruikt worden? Laat je inspireren op ons tuincentrum en helpen door onze TuinTeacher Henny.

tuinteacher-henny-geeft-advies-in-de-tuin-aan-klanten

Tuinadvies bij jou thuis

Heb je al enige tijd één of meerdere vragen over je tuin? Zou je het fijn vinden als eens iemand met je mee kijkt in je tuin om bijvoorbeeld de volgende vragen te beantwoorden 'Hoe moet ik mijn bomen snoeien, mijn gazon is slecht, wat is de oorzaak en hoe kan ik dit verhelpen? Hoe kan ik mijn gazon het beste verzorgen? Met welke producten? Mijn planten groeien anders dan voorheen, hoe komt dat?'. Dan is de TuinTeacher de ideale oplossing. Onze TuinTeacher komt bij je thuis en we geven direct advies op maat. 
hovenier-wijchen

Hoveniers

Wil je je tuin renoveren, compleet nieuw aanleggen of heb je hulp nodig bij het onderhoud? Bij ons kan je terecht voor alles op tuingebied. Denk bijvoorbeeld aan het opschonen en leegmaken van je tuin, aanplanten van borders, het plaatsen van vlonders en schutting of het snoeien van een boom.  Wellicht ben je op zoek naar het juiste tuinontwerp, volledig afgestemd op jouw tuinwensen. Ook daar kunnen wij je bij helpen. Onze ervaren hoveniers en tuinspecialisten helpen je graag op weg met tuinonderhoud, tuinontwerp en tuinaanleg.
boomverzorger-snoeien-wijchen

Boomverzorging

Heb je hoge bomen die gesnoeid of gerooid moeten worden of een specifieke vraag over boomverzorging? Dan komt onze boomspecialist Jorn van Lent graag bij je langs. Jorn is een erkend Boom Veiligheid Controleur en gecertificeerd European Tree Worker. Hij kan je alles vertellen over boomverzorging, veiligheidscontrole, ziektebestrijding, planten, verplanten en rooien van bomen. Met Jorn ben je verzekerd van kundige en veilig uitgevoerde boomverzorging.

Meer weten?

Neem contact met ons op en stel je vraag.

Wij helpen je graag.

Openingstijden

Bekijk hier onze openingstijden van het tuincentrum 

en de hoveniers.