Waar kunnen onze hoveniers je mee helpen?


schets-maken-van-een-tuin

Tuinontwerp

Geef vorm aan je tuinideeën.
hovenier-jorn-legt-bestrating

Tuinaanleg

Tuin renoveren of nieuw aanleggen?
tijdens-het-tuinieren-snoeien-van-een-boom

Tuinonderhoud

Hulp bij het tuinieren?
boomverzorger-jorn-snoeit-een-boom

Boomverzorging

Laat je bomen professioneel snoeien.
tuinteacher-henny-geeft-advies-in-de-tuin

TuinTeacher op locatie

Tuinadvies in jouw tuin? Dat kan!
alle-planten-van-een-beplantingsplan-staan-klaar

Beplantingsplan

Volledig afgestemd op jouw wensen.

Klanten over ons

_

Het perfecte tuinplan voor ons!

In de zomer van 2018 gingen wij inspiratie opdoen voor onze nieuwe tuin. Na zelf wat schetsen gemaakt te hebben liepen we volledig vast. We kwamen in contact met Wilco van Lent. Onze kennismaking verliep meteen erg prettig. We bespraken onze wensen. Nadat Wilco de maten had opgenomen heeft hij een heel verrassend ontwerp gemaakt. Hij heeft, door het stellen van de juiste vragen, een perfect tuinplan gemaakt voor ons. 

familie-van-dijk
Familie van Dijk
Met het juist advies is tuinieren opeens zoveel leuker

We zijn trots op onze mooie tuin, maar door de warme zomer merkten we dat we toch wat advies nodig hadden voor het onderhoud. Henny heeft ons goed geholpen. De volgende afspraak voor volgend jaar staat alweer. Door het juiste advies blijkt het tuinieren opeens zoveel leuker en hoeven we geen hovenier in te schakelen. Twee vliegen in één klap!

familie-peters
Familie Peters
Totaal nieuwe sfeer in onze tuin
We waren tevreden met onze zithoek in de tuin, maar we willen graag wat andere beplanting en nieuwe tegels laten leggen. Lepona heeft goed meegedacht en de juiste aanpassingen gedaan aan onze tuin. Leuk om te zien dat je met nieuwe elementen een totaal nieuwe sfeer creëert in je tuin. 
meneer-de-jager
Meneer de Jager

Tuinplannen?

Tuinplannen? Onze hoveniers, gecertificeerd boomverzorger en tuinontwerper helpen je graag met tuinonderhoud, tuinontwerp, beplantingsplannen, verlichtingsplannen, bestrating en tuinaanleg. Met onze jarenlange ervaring, zeer uitgebreide plantenkennis en liefde voor het groen maken wij van elk tuinproject een succes. We zijn expert op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en adviseren en inspireren mensen dagelijks door het geven van persoonlijk advies. Dit kan op ons tuincentrum, maar ook bij jou thuis. 


De kracht van ons tuincentrum en hoveniersbedrijf is dat je tijdens de ontwikkeling van een tuinontwerp en/of tuinaanleg je planten kan zien en voelen. Ons tuincentrum werkt dan als het ware als een plantenetalage. We gaan graag met je in gesprek om je wensen te bespreken.

Plan een afspraak

Jouw tuin is een uniek project. Maak gebruik van onze creativiteit, jarenlange ervaring, technische kennis en vakmanschap. Wat zijn jouw verwachtingen, wat is je budget en wat kunnen wij voor je betekenen? Neem vrijblijvend contact op, zodat we jouw tuinplannen- en wensen kunnen bespreken.