een-tuin-border-vol-met-rozen

Lepona Tuinarrangeurs

Met jarenlange ervaring en plantenkennis maken wij van elk tuinproject een succes.

30+ jaar

dé tuinspecialist in de regio

10.000+

tevreden klanten

2500+

tuinen ontworpen

8 uitgaves

Tuinvakblad GroenGlossy

pluspunt-bij-tuincentrum-lepona-is-persoonlijk-advies

Persoonlijk advies

Iedere tuin is anders, dus ook het advies! We kijken naar jouw tuin, wensen en situatie.

pluspunt-bij-tuincentrum-lepona-is-kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dit geldt voor de producten, diensten én met oog voor de klant.

pluspunt-bij-tuincentrum-lepona-is-klantgericht-zijn

Klantgericht

Kom je voor tuinadvies, een plant of werken we samen aan een tuinproject? Het begint met een goede samenwerking en open communicatie.

Over tuincentrum en hovenier Lepona Tuinarrangeurs

Al meer dan 30 jaar thuis in tuinen

Dertig jaar geleden kochten we een stuk weiland waar we ons bedrijf op zijn gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot hét tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Met onze jarenlange ervaring, zeer uitgebreide plantenkennis  en liefde voor het groen maken wij van elk tuinproject een succes. In ons tuincentrum in Wijchen vind je een ruim assortiment planten, bomen, hagen, heesters en bloemen van hoge kwaliteit. We zijn expert op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en adviseren en inspireren mensen dagelijks door het geven van persoonlijk advies. Dit kan op ons tuincentrum, maar ook bij jou thuis. Tuinplannen? Onze hoveniers, gecertificeerd boomverzorger en tuinontwerper helpen je graag met tuinonderhoud, tuinontwerp, beplantingsplannen, verlichtingsplannen, bestrating en tuinaanleg.

De kracht van ons tuincentrum en hoveniersbedrijf is dat je tijdens de ontwikkeling van een tuinontwerp en/of tuinaanleg de planten kan zien en voelen. Ons tuincentrum werkt dan als het ware als een plantenetalage. We gaan graag met je in gesprek om je wensen te bespreken. 


- Henny en Wilco van Lent

Voor iedere tuin een passend advies

Wat klanten over ons zeggen

Betrokken en eerlijk! Wij zijn tevreden!
We wilden de tuin moderniseren, maar we wisten zelf niet waar te beginnen. Op zoek naar een hovenier kwamen we uit bij Lepona. Ze zijn betrokken bij de klant, luisteren naar je wensen en geven eerlijk advies. De keuzes moeten namelijk wel in onze tuin passen, maar ook bij welke tijd wij willen investeren in het onderhoud. Daar werd goed over meegedacht. Heel fijn! Nu een jaar later staat onze tuin er prachtig bij en genieten we ieder seizoen van het resultaat. We zijn ontzettend enthousiast over wat echt vakwerk kan doen! 
klant-familie-peeters
Fam. Peeters
De perfecte oplossing!
We hebben op zich niet zo'n grote tuin, maar er staan wel veel planten in en een stuk gazon. We genieten enorm van onze tuin en willen deze daarom goed onderhouden. Het onderhoud willen we graag zelf doen, maar diverse planten riepen toch wel wat vragen op wat betreft het snoeien en bemesten. We besloten om gebruik te maken van de TuinTeacher én met succes! Zij kon ons in eigen tuin alles vertellen over het snoeien, bemesten, water geven en meer. Ideaal! Nu weten we precies hoe we te werk moeten gaan.
klant-familie-van-de-ven
Fam. van de Ven

Maak een vrijblijvende afspraak