Tuincentrum Wijchen - wat zijn de mogelijkheden?
11 januari 2021 
3 min. leestijd

Tuincentrum Wijchen - wat zijn de mogelijkheden?

Lieve klanten,

Als eerste een heel mooi, gezond en groen 2021. Wij willen graag kort uitleggen hoe we ondanks alles gezamenlijk met iedereen tuinieren, echter wel op een iets andere wijze. Daar waar mogelijkheden zijn willen we deze graag benutten, zodat je toch met onze kennis de tuin in kunt gaan.

Tuincentrum Wijchen buiten

Het weer is nog prima om te planten, te snoeien of winteronderhoud te doen. Ga samen naar buiten, want dat kan juist wel in deze tijd. Veel van onze planten staan daar waar ze zich het meest thuis voelen: ‘in de buitenlucht’. Van daaruit gaan de planten het liefst de tuin in, dus

  1. Kom gerust eens langs als je je tuin graag wilt aanplanten of advies nodig hebt voor het onderhoud of snoeien van planten en bomen, maar ook om je bloembakken kleur te geven of je tuin op te fleuren. Het buitencentrum is geopend voor alle planten, bomen en andere tuinproducten. Wil je liever een afspraak maken, dat is ook mogelijk via 024 – 642 38 37, WhatsApp 06 – 51 41 50 77 of mail naar info@lepona.nl.
  2. Stuur een foto van je tuin of de plantenbak welke je graag wilt aanplanten of misschien renoveren. We maken hiervoor een beplantingsvoorstel, waarna je de planten kunt komen bekijken. We zetten het beplantingsplan voor je uit op ons groene buitencentrum. Je maakt een foto van de plantenopstelling en je kunt thuis heerlijk aan de slag.
Beplantingsplan laten maken

Laat een beplantingsplan maken voor je border of plantenbak

Via onze website, email, WhatsApp of telefonisch

Ga je liever toch niet de deur uit, maar wel de tuin in? Dan kan dit geheel digitaal:

  1. Stuur ons een bericht op info@lepona.nl of via het contactformulier en stel je vraag. In beide gevallen heb je de mogelijkheid om foto‘s mee te sturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  2. Videobellen kan ook als je vragen hebt over je tuin (bel hiervoor via WhatsApp naar 06 – 51 41 50 77). Jij beweegt je telefoon of tablet door de tuin en wij proberen zoveel mogelijk jouw vragen te beantwoorden.
Neem contact op met Henny voor tuinadvies op afstand

Blijf je liever thuis maar heb je toch advies nodig? Neem contact met ons op.

Persoonlijk advies aan huis

Boek een Tuinteach afspraak aan huis. Dit is heel goed mogelijk in jouw tuin op 1,5 meter afstand. We komen een uur bij je op tuinbezoek en bespreken alle in en outs die we tegen komen in de tuin. We vertellen wat en hoe je moet snoeien, wat je planten nodig hebben voor het voorjaar, waar je rekening mee moet houden als je de planten graag wilt reorganiseren in de tuin, hoe je planten vermeerdert en verplaatst, maar er zijn nog veel meer dingen die we je ter plekke in de tuin leren.

Het is een privé allround tuincursus die je veel gaat opleveren, want alles wat je weet om de tuin gezond te houden is erg belangrijk om in de toekomst kosten te besparen.

TuinTeacher op afspraak in jouw tuin

Boek een privé allround tuincursus bij jouw thuis, op veilige afstand.

Onze hoveniers en boomverzorger

  1. Een hele nieuwe tuin aanleggen of tuinrenovatie is waar de jongens vakbekwaam in zijn. Wij komen bij je kijken om alle mogelijkheden te bespreken en natuurlijk kunnen wij het gehele tuinplan van A tot Z verzorgen.
  2. Tuinonderhoud, wij maken de tuin netjes voor je en misschien vind je het wel leuk om te helpen.
  3. Zijn je bomen te groot geworden of verdienen ze een juiste snoeibeurt? Laat het ons weten en onze boomverzorger is jouw professional voor alle bomen in de tuin.
Hovenier Wijchen voor tuinaanleg en tuinonderhoud

Onze hoveniers helpen je met tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp

Tuinontwerp

Heb je een mooie buitenruimte maar nog geen plan? Ook dan zijn wij jouw partner. Samen bespreken we je wensen en gaan voor een tuin waar jij blij mee bent en je jezelf thuis voelt. Van daaruit maken wij een persoonlijk tuinontwerp. We ontvangen je graag op onze locatie (op afspraak) maar komen natuurlijk ook bij je thuis.

Tuinieren staat in de top 3 van jezelf happy voelen, dus geniet er ook van in de wintermaanden.

Samen gaan we voor een gezond buitenleven!

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen