Kerstboomverkoop is gestart!

Video Aspect Ratio: 4:1

Kerst in huis en tuin?

Kom langs voor dé perfecte kerstboom!

Kerstbomen van de kwekerij

Vers van de kwekerij

Goede kwaliteit Kerstbomen

Goede Kwaliteit

Soorten en maten kerstbomen

Diverse soorten en maten

Kwaliteit Kerstbomen

Ruik je die heerlijke dennengeur al? Met een echte kerstboom creëer je een authentieke kerstsfeer. Bij Lepona Tuinarrangeurs hebben we de mooiste Kerstbomen van Wijchen en omgeving. Er is een ruime keuze in soorten en maten.


Zoek je een gewone fijnspar of juist zo'n prachtige blauwgroene Nordmann spar? Wil je een kerstboom op de kluit, in een pot of afgezaagd op de stam? Breng een bezoekje aan het tuincentrum van Lepona Tuinarrangeurs in Wijchen en je slaagt altijd!


kerstboom-kopen-ontvang-een-cadeautje

Een cadeautje voor jou!

Alle kerstbomen zijn vers gerooid van de kwekerij en worden ter plekke voor je ingepakt door onze enthousiaste medewerkers. Bij aankoop van een kerstboom ontvang je GRATIS een zakje TreeFood (OP=OP). Dit beperkt de naalduitval, waardoor je nog langer geniet van een groene, volle kerstboom.


Extra leuk! Bij aankoop van een kerstboom, kerststuk of kerstplanten krijg je een gouden envelop mét een leuke verrassing. Wie weet wordt jij wel verrast met een cadeaubon, een gratis plant of verzorgingsproduct!

Kerststukken bij Tuincentrum Lepona

Specialist in Kerstgroen

Naast alle kerstbomen, vind je bij Lepona Tuinarrangeurs ook het mooiste kerstgroen, planten voor binnen en buiten, kerstrozen, trendy kerststukken, kerststerrren en natuurlijke decoratie. Van vrolijke traditionele stukken tot moderne, trendy arrangementen en kerstgroen met natuurlijke materialen. Liever een kerststuk op maat? Dat kan natuurlijk ook. Vraag er naar.

Al jaren koop ik onze kerstboom bij Lepona Tuinarrangeurs. En met tevredenheid. Ieder jaar weer pronkt onze kerstboom in de woonkamer en hebben we er lang plezier van. Prettig tuincentrum met een goede kwaliteit kerstbomen! En wat ook een aanrader is, de Easyfix. Een ideale kerstboomstandaard, waardoor je kerstboom mooi rechtop staat. Lepona zorgt ervoor dat je boom wordt voorgeboord, zodat het thuis nog een maar een kleine moeite is om de kerstboom te zetten.

Review kerstboom kopen tuincentrum Lepona Tuinarrangeurs
J. van Ganzewinkel

We zagen Lepona Tuinarrangeurs iedere week met een tuinadvies in de krant staan. Vorig jaar zijn we toch maar eens gaan kijken wat het voor tuincentrum was. We hebben meteen diverse planten gekocht met een kersttintje voor in de voortuin en natuurlijk een prachtige Nordmann Kerstboom. Hij was mooi vol en bleef lang goed! Wij weten zeker waar we onze kerstboom volgend jaar weer gaan kopen: Lepona Tuinarrangeurs.

Review kerstboom kopen tuincentrum Lepona Tuinarrangeurs
G. van Gerwen
Kerststerren Wijchen

Je kerstboom opzetten binnen 5 seconden?

Dan is de EasyFix kerstboomstandaard de beste oplossing. Lepona Tuinarrangeurs boort bij aankoop van de kerstboom gratis het gat, zodat je de kerstboomstandaard alleen maar neer hoeft te zetten en je de kerstboom er op kunt plaatsen. Je kerstboom staat rechter en steviger en door het waterreservoir behoud de kerstboom zijn naalden nog langer en blijft de kerstboom nog langer mooi.

Op zoek naar dé perfecte kerstboom?

Kom naar Tuincentrum Lepona Tuinarrangeurs