Wow! 50% korting op alle kerststerren, kerststukken én kamerplanten
20 december 2019 
0 min. leestijd

Wow! 50% korting op alle kerststerren, kerststukken én kamerplanten

Waanzinnige kerstverkoop bij Lepona Tuinarrangeurs

Nog even een laatste finishing touch aan het interieur zo vlak voor de kerstdagen. Zaterdag 21 december is de laatste dag van het jaar dat we open zijn en krijg je maar liefst 50% korting op alle kerststukken, kerststerren, kerstbomen én kamerplanten. Kan jouw huis nog wel een kersttintje of een mooie plant gebruiken? Of ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je man, vrouw, buren, kennissen, opa of oma? Kom 21 december langs en scoor iets leuks! Na deze dag zijn wij twee weken gesloten en gaan we genieten van vakantie. Fijne feestdagen!

* Korting is enkel geldig op alle kerststerren, kerstbomen, kerststukken én kamerplanten op zaterdag 21 december 2019. Niet geldig i.c.m. met andere acties en/of aanbiedingen en op bestellingen. Bij direct meenemen. Op = Op.

50 procent korting bij tuincentrum Lepona

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen