Kerstbomen kopen? Cadeaubon voor jou!
20 november 2019 
in Kerst
3 min. leestijd

Kerstbomen kopen? Cadeaubon voor jou!

Het aftellen tot kerst kan beginnen en zo ook de start van onze kerstbomenverkoop! Kies je voor een echte kerstboom, dan creëer je het nostalgische kerstgevoel. De frisse dennengeur, mooie versieringen en gezellige lampjes maken de kerstsfeer compleet. Haal de lampjes en kerstballen maar alvast tevoorschijn, want op woensdag 27 november start onze kerstbomenverkoop. En bij aankoop van een kerstboom hebben we ook nog een leuke actie in petto!

Kerstboom gekocht? Cadeaubon voor jou!

Koop je een kerstboom* vanaf 15 euro op ons tuincentrum, dan ontvang  je een Cadeaubon van Lepona Tuinarrangeurs van maar liefst € 7,50. De cadeaubon is in te wisselen op alle tuinplanten én bomen (geen kerstbomen)? Dus had je altijd al oog op die prachtige Helleborus, winterheide of die mooie boom? Lever de cadeaubon in en maak ook je tuin gezellig voor de feestdagen. De cadeaubon is op het tuincentrum inwisselbaar t/m 21 december 2019. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

* De cadeaubon is geldig t/m 21 december 2019 en te besteden bij tuincentrum Lepona Tuinarrangeurs op alle tuinplanten én bomen (geen kerstbomen). Niet in te leveren voor contanten en niet geldig i.c.m. andere acties en/of aanbiedingen en bestellingen. Max. 1 cadeaubon per klant, per transactie.

Cadeaubon actie bij aankoop kerstboom

A-kwaliteit kerstbomen

Wil je met zekerheid de mooiste kerstboom voor de feestdagen in huis halen? Stop dan met zoeken, want in ons tuincentrum vind je ze! Wij leveren A-kwaliteit kerstbomen in allerlei soorten en maten. Dit jaar hebben we zelfs een grote variatie aan populaire Nordmann kerstbomen. Prachtige bomen, geselecteerd op kleur, symmetrie en volle takken. Maar ook de fijnspar en blauwspar ontbreken niet op ons tuincentrum. Iedere boom heeft zijn eigen uitstraling en sierwaarde. Hoe groen en gezellig wil je het hebben? Kom langs op ons tuincentrum. Vragen of allerlei soorten? We helpen je met het maken van de juiste keuze en pakken de Kerstboom GRATIS voor je in.

Kerstboom kopen bij tuincentrum Wijchen

TreedFood voeding voor kerstboom

Hoe voorkom je naalduitval?

Iedereen wil zo lang mogelijk genieten van de kerstboom in huis. Om naalduitval tot een minimum te beperken is het belangrijk om je boom goed te verzorgen. Laat je boom acclimatiseren voor je hem binnen zet en plaats de boom niet te dicht bij de verwarming. Geef op tijd water. Help de boom een extra handje met TreeFood. Het beperkt naalduitval en zorgt ervoor dat je boom langer in tact blijft. Het werkt eenvoudig. Op dag 1 voeg je het eerste zakje toe aan het water onder de boom. En op dag 5 herhaal je dit met het tweede zakje. Makkelijker kan toch niet! TreeFood is te gebruiken bij alle boomsoorten, met of zonder kluit. Bij aankoop van een kerstboom krijg je er gratis TreeFood bij (OP=OP).

TreeFood is ook eenvoudig en snel online te bestellen.

Kerstboom rechtop binnen 5 seconden

Met de speciale kerstboomstandaard de Easyfix staat je kerstboom binnen 5 seconden rechtop. Op ons tuincentrum boren wij onder in de stam een gat welke precies op de pin op de kerstboomstandaard geschoven kan worden. Onder in de kerstboomstandaard zit een waterreservoir waardoor de boom zijn naalden langer vast kan houden. Met de Easyfix ben je verzekerd van een kerstboom die stevig en rechtop staat. De Easyfix is verkrijgbaar op ons tuincentrum en in onze website.

Easyfix kerstboomstandaard

Kerststukken en Kerstgroen

Naast een mooie kerstboom is het natuurlijk leuk om je huis en tuin verder aan te kleden met kerststukken, decoratie en kerstgroen. Laat je inspireren en adviseren op ons tuincentrum. Denk ook aan eens aan groenblijvende winterplanten zoals Aucuba, Camelia, Leucothoe of de winterbloeiende planten zoals de Viburnum bodnantense, Skimmia soorten, Helleborus en creeer kleurenpracht met bessen en/of vruchten zoals de Callicarpa, Gaultheria en Nandina. Er is zoveel keuze om je tuin en huis te vergroenen. En als je ook een kerstboom* koopt, kan je op alle tuinplanten en bomen meteen de cadeaubon inleveren t.w.v. € 7,50. Dubbel zo leuk!

Kerststukken bij Tuincentrum Wijchen

Meer kerstinspiratie? Lees hier snel verder!

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen