EasyFix: zet je kerstboom op binnen 5 seconden!
28 november 2018 
in Kerst
1 min. leestijd

EasyFix: zet je kerstboom op binnen 5 seconden!

De kerstboom opzetten is niet altijd een makkelijke klus. Gelukkig hebben wij daar iets voor: EasyFix. Hiermee staat je boom binnen 5 seconden klaar om versierd te worden.

Wat is EasyFix?

EasyFix is een speciale kerstboomstandaard. In de standaard zit een pin waar de kerstboom op geschoven kan worden. Wij boren een passend gat in je kerstboom waardoor je de boom zo op de standaard schuift. Je kerstboom staat rechter en steviger met EasyFix. Daarnaast behoudt de boom de naalden nog langer dankzij het waterreservoir. Dat wordt extra lang genieten van je mooie kerstboom! Er zijn verschillende EasyFix kerstboomstandaarden. Verkrijgbaar in ons tuincentrum en in onze webshop.

Hoe gebruik je de easyfix

Bekijk hier onze EasyFix demonstratie.

Kerstbomenverkoop

Kerst begint met gezellig samen een kerstboom kopen. Vanaf eind november kan je weer bij ons terecht voor prachtige kerstbomen vers van de kwekerij. Kies je voor een gewone fijnspar of juist een prachtige blauwgroene Nordman spar? Een kerstboom op kluit, in een pot of afgezaagd op de stam? Groot of klein, voor binnen of buiten: met een bezoekje aan het tuincentrum in Wijchen slaag je altijd.

Tip: Gebruik ook TreeFoodKost slechts € 1,95 en het beperkt je naalduitval én zo geniet je langer van je kerstboom!  Online verkrijgbaar en op ons tuincentrum.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen