arrow_drop_up arrow_drop_down
EasyFix: zet je kerstboom op binnen 5 seconden!
28 november 2018 
in Kerst

EasyFix: zet je kerstboom op binnen 5 seconden!

De kerstboom opzetten is niet altijd een makkelijke klus. Gelukkig hebben wij daar iets voor: EasyFix. Hiermee staat je boom binnen 5 seconden klaar om versierd te worden.

Wat is EasyFix?

EasyFix is een speciale kerstboomstandaard. In de standaard zit een pin waar de kerstboom op geschoven kan worden. Wij boren een passend gat in je kerstboom waardoor je de boom zo op de standaard schuift. Je kerstboom staat rechter en steviger met EasyFix. Daarnaast behoudt de boom de naalden nog langer dankzij het waterreservoir. Dat wordt extra lang genieten van je mooie kerstboom! Er zijn verschillende EasyFix kerstboomstandaarden. Verkrijgbaar in ons tuincentrum en in onze webshop.

Hoe gebruik je de easyfix

Bekijk hier onze EasyFix demonstratie.

Kerstbomenverkoop

Kerst begint met gezellig samen een kerstboom kopen. Vanaf eind november kan je weer bij ons terecht voor prachtige kerstbomen vers van de kwekerij. Kies je voor een gewone fijnspar of juist een prachtige blauwgroene Nordman spar? Een kerstboom op kluit, in een pot of afgezaagd op de stam? Groot of klein, voor binnen of buiten: met een bezoekje aan het tuincentrum in Wijchen slaag je altijd.

Tip: Gebruik ook TreeFood! Kost slechts € 1,95 en het beperkt je naalduitval én zo geniet je langer van je kerstboom! Verkrijgbaar op ons tuincentrum én in de webshop.

Reactie plaatsen