arrow_drop_up arrow_drop_down

Een prachtige tuin begint met een gezonde bodem. Je borders en tuin bemesten zorgt voor een gezondere tuin in alle seizoenen en is een stimulans voor alles wat groeit en bloeit.

Tuin bemesten? Volg ons 3-stappenplan

Begin met je tuin en borders goed onkruidvrij te maken. Maak de grond los met een hark of drietand zodat de grond wat luchtiger wordt. In ons tuinonderhoud hanteren wij drie stappen: activeren, verbeteren en bemesten. Wij maken daarbij het liefst gebruik van natuurlijke en biologische meststoffen.

Activeren – Verbeteren – Bemesten

Biovin en Terra FertielStap 1: Activeren
Het allerbeste resultaat krijg je als je begint met bodemactivators. Bodemactivators zijn de basis voor de ontwikkeling van een rijke en gezonde bodem en brengen nieuw leven in de bodem.

Terra Fertiel is een biologische bodemverbeteraar die de werking en groei van belangrijke bodembacteriën stimuleert, zorgt voor een goede plantengezondheid en groei en een hoog nitraatgehalte in planten en bodem voorkomt. Daarnaast is Terra Fertiel gegarandeerd vrij van onkruid.

Stap 2: Verbeteren
Biovin is een bodemverbeteraar. Het ent en stimuleert het bodemleven en verbetert hierdoor de lucht- en waterhuishouding van de bodem.

Het bevat een groot aantal micro-organismen in de vorm van schimmels en bacteriën. Biovin bevat ook zeewier, kalk en kleimineralen en verrijkt een arme bodem direct met een veelzijdig bodemleven.

Stap 3: Bemesten
De laatste stap is het bemesten. Hiervoor kun je bijvoorbeeld compost gebruiken, laat de natuur zijn werk doen! Heeft je border, gazon, haag of boom extra aandacht nodig, of doen ze het nog niet zo goed als je had verwacht? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag over de juiste bemesting.

Gebruik Biovin en Terra-Fertiel samen voor het beste resultaat!

  • Strooi biovin in combinatie met Terra fertiel, circa 2,5 kg per 50 m2.
  • Strooi dit af met compost en laat de natuur verder zijn werk doen.

Deze natuurlijke meststoffen en bodemverbeteraars kun je ook gebruiken voor bomen, struiken en rozen. Bij grotere bomen en heesters die eigenlijk niet goed groeien, kun je de Biovin en Terra-Fertiel met compost om de stam doen.

Reactie plaatsen