Groenworkshops 2017

Groenworkshops 2017

De gezellige maanden staan weer voor de deur. Binnen kleed je je huis mooi aan met groen en decoratie, maar hoe leuk is het om ook buiten er bij te betrekken. Je bent van harte welkom bij onze leuke en leerzame groenworkshops. Je gaat creatief aan de gang met een pronkstuk voor uw huis of tuin. Deze workshops zijn een originele en creatieve manier om als familie, vrienden of collega’s aan de slag te gaan. Onze arrangeur helpt je daar graag bij én geeft je ook tips hoe je je groencreatie kunt pimpen voor de kerst. Twee vliegen in één klap! Eén en al plezier, creativiteit en gezelligheid deze ochtenden.

De workshopDeelname bloemschikken Lepona

Data/tijden*:

  • Woensdag 29 november 10.00 – 12.00 uur
  • Donderdag 7 december 10.00 – 12.00 uur
  • Donderdag 14 december 10.00 – 12.00 uur

* De workshops vinden plaats bij voldoende deelname. 

De workshops vinden in kleine kring plaats, zodat er voldoende aandacht voor je is. Voor deze workshop is ervaring met bloemen of planten niet nodig. Iedereen kan gezellig deelnemen aan deze workshops. Jong en oud. Hetgeen je zelf mee moet nemen is een snoeischaar, mesje en een draadtang. Wij zorgen voor de overige materialen, koffie/thee en wat lekkers. Er is keuze uit diverse kleuren qua bloemen en decoratie.

Bloemschikken bij Tuincentrum Wijchen

Aanmelden groenworkshop

Wil je je tuin ook opfleuren voor het najaar? Schrijf je dan snel in! Stuur een mail naar info@lepona.nl met je naam, contactgegevens, datum workshop en het aantal personen.

Graag tot ziens op 29 november, 7 of 14 december 2017!

Workshops organiseren

Zoek je een gezellig uitje voor een groep vrienden/vriendinnen, collega’s of een personeelsuitje buiten bovenstaande workshops om? Aan de hand van je wensen kunnen wij een sfeervolle workshop organiseren. Informeer naar onze creatieve ideeën en mogelijkheden met betrekking tot de werkstukken, data en kosten. Mail naar info@lepona.nl of bel 024 – 642 38 37.

Het sfeerbeelden op deze webpagina wijken af van het stuk wat zal worden gemaakt tijdens de workshops. Dit is ter inspiratie.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen