Kerstworkshops geslaagd
20 december 2016 
3 min. leestijd

Kerstworkshops geslaagd

De kerstworkshops waren zeer succesvol. Onder het genot van een kopje koffie of thee met vers gebakken lekkernijen en kerstmuziek zijn alle aanwezigen enthousiast aan de slag gegaan. En met succes! Wat zijn er mooie kerststukken gemaakt door alle deelnemers. Iedereen ging tevreden en enthousiast naar huis. Wij kijken ook terug op twee fijne avonden. Iedereen fijne feestdagen gewenst!

Kerstworkshop bloemschikken Lepona Kerstworkshop bloemschikken Lepona

Deelnemer Kerstworkshop bloemschikken Bloemschikken met kinderen

Bloemiste bij kerstworkshop Uitleg bij bloemschikken

Eindresultaat kerstworkshop bloemschikken Tevreden met eindresultaat van Kerststuk

Kerstworkshop in het tuincentrum van Wijchen Eindresultaat van de kerstworkshop

Eindresultaat bloemstuk kerst Kerststukken maken bij Lepona

Uitje bij Lepona - kerststukjes maken Kerststuk maken bij Lepona

Amaryllis in kerststuk Bloemschikken bij Lepona voor kerst

Wie verdient een bloemetje?

Ken je iemand of een instelling die een bloemetje verdient voor kerst? Laat het ons weten via info@lepona.nl of via onze Facebookpagina . Wie weet gaan wij iemand verrassen!

De kerstworkshops waren zeer succesvol. Onder het genot van een kopje koffie of thee met vers gebakken lekkernijen en kerstmuziek zijn alle aanwezigen enthousiast aan de slag gegaan. En met succes! Wat zijn er mooie kerststukken gemaakt door alle deelnemers. Iedereen ging tevreden en enthousiast naar huis.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen