Groen Genieten 2018 geslaagd
23 april 2018 
5 min. leestijd

Groen Genieten 2018 geslaagd

We beleefden afgelopen weekend de groenste, gezelligste en leukste dagen tijdens de derde editie van Groen Genieten Wijchen! Ruim 2.500 bezoekers wisten het event te vinden en hebben een ontzettend leuke dag beleefd tussen het groen. Vooral het nieuwe park, nog volop in ontwikkeling, viel goed in de smaak. De kinderen konden heerlijk ravotten, terwijl ouders van het uitzicht genoten boven op de berg. Verder shopten de aanwezigen op de groenmarkt, bekeken demonstraties, genoten van de overheerlijk proeverijen, luisterden naar interessante sprekers en struinden alle leuke stands af op het event. En dit alles onder het genot van gezellige muziek. Het was Genieten met een hoofdletter G! Een prachtig weekend. Beleef Groen Genieten nog een keer en bekijk de foto’s.

Kalfjes knuffelen Groen Genieten

De kinderen konden zich vermaken op de belevingskwekerij. Een park wat volop in ontwikkeling is, maar waar men toch al een kijkje mocht nemen. Kinderen genoten er van het blotevoetenpad, knutselen, schminken, kalfjes knuffelen, voetballen, bellenblazen, hoelahoepen, maar wandelden samen met de ouders over de berg en men liet zich verrassen door een spectaculaire roofvogelshow.

Kinderen spelen in het zand Groen Genieten

Hoveniers team Lepona

Naast alle prachtige stands en vermaak voor de kinderen hadden we ook inspirerende sprekers te gast. Een TOP HOVENIER en specialist in tuingereedschappen, een gecertificeerd boomverzorger legden de ins & outs uit over het onderhouden en aanleggen van een tuin.

Tekenaar Hein Aldenhoven gaf de bezoekers een kijkje in zijn tekenwereld met prachtige Conté tekeningen over het vroegere arbeiders- en boerenbestaan. Een lust voor het oog!

Conte tekenaar op tuinevent

De bezoekers hadden het naar hun zin!

Show in Belevingspark Lepona

Alle tuinmachines van de hoveniers werden tentoongesteld en mochten natuurlijk even uitgeprobeerd worden door de kinderen. Leuk toch!

Machines uitproberen door kinderen

Men liet zich in de watten leggen op het Beautyplein in de kas tijdens Groen Genieten Wijchen.

Bezoekers beautypleinKapper bij Groen Genieten

Het kopen van bloemen en planten, daar word je toch blij van !

Planten kopen voorjaar bij Groen Genieten

Planten gekocht bij Lepona

Een gezellige drukte tijdens Groen Genieten Wijchen. Een ware groen beleving voor iedereen!

High five vader en dochter

Een gezellige drukte bij Groen Genieten. Jong en oud! Voor iedereen wat wils.

Standhouder griekse olijfolie

Er waren veel partners die hun prachtige producten presenteerden tussen het groen.

Horeca bij Groen Genieten Wijchen

De spectaculaire roofvogelshow viel goed in de smaak bij jong en oud. Iedereen werd er bij betrokken en het leuke was dat het ook nog eens heel educatief was.

Gezin bij Groen Genieten Roofvogelshow bij tuinevent

Alle aanwezige vaders deden mee aan een wedstrijd met een roofvogel. Spannend!

Wedstrijd tussen vaders bij tuinevent

Knutselen, kalfjes knuffelen, schminken, voetballen, spelen op de zandberg, pony rijden … het kon allemaal bij Groen Genieten!

Glittertattoos voor kinderen bij Lepona

Genieten in de buitenlucht moeder en dochter

Pony rijden in Wijchen

Rondje op de pony

Je kon natuurlijk ook heerlijk ontspannen en relaxen in het park bij Groen Genieten Wijchen.

Relaxen in het belevingspark

Even met de voetjes het blotenvoetenpad aftasten…. interessant!

Kinderen ervaren blotevoetenpad

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen