Groen Genieten op 13 & 14 april
12 maart 2019 
1 min. leestijd

Groen Genieten op 13 & 14 april

Kom Groen Genieten bij Lepona

Zaterdag 13 & Zondag 14 april

Exclusieve bloemen, planten en bomen

Buiten is het nieuwe binnen, dus laat je inspireren en adviseren voor je tuin. Wil je een onderhoudsvriendelijke tuin, ben je op zoek naar een gezinstuin of wil je juist extra luxe? Je vindt het bij Groen Genieten. Ontmoet onze experts op het gebied van verlichting, tuinverzorgingsproducten, tuinontwerpen, beplantingsplannen, boomverzorging en meer. Maar vergeet ook vooral de ruime keuze exclusieve planten, bloemen en bomen niet. Laat je tuin weer stralen dit voorjaar!

Body & Mind, Kinderparadijs en Prijzenfestijn

Er is gezelligheid voor de hele familie. Ontspan op het Body & Mind plein met een voetreflextherapie, handmassage of ervaar de bewegingen van Tai chi chuan. Opa’s, oma’s, vaders en moeders kunnen met hun kinderen heerlijk zandkastelen bouwen in de zandbak met speciaal zandsculpturenzand, een balletje trappen op het voetbalveld, het blotevoetenpad ervaren, klimmen op de berg, een rondje rijden op de pony of knikkeren op het knikkerplein. Struin langs al het groen, Griekse producten, tuingereedschap een presentatieduo en nog veel meer. En vergeet ook zeker het prijzenfestijn niet. Er is een prijzenboom boordevol

Belevingskwekerij

In 2018 openden we voor het eerste de belevingskwekerij. Daar hebben we afgelopen jaar natuurlijk weer hard aan gewerkt en het park is nog groener én verrassender. Neem weer een kijkje op de belevingskwekerij, een park in ontwikkeling. Kom hier heerlijk tot rust, wandel over de berg en geniet van de natuur. Sluit de dag af in ons groene Tuincafé.

Samen luiden we het nieuwe tuinseizoen in tijdens het groene belevingsweekend. Kom Groen Genieten op 13 & 14 april 2019!

Woon je in de buurt? Wegens verwachtte drukte vragen we je op de fiets te komen. Parkeren voor fietsen en auto’s is gratis. Gratis entree.

Kom je uit Brabant? In verband met wegwerkzaamheden in Grave en Velp is er een omleiding richting Wijchen. Maar we zijn goed bereikbaar.

Benieuwd wat Groen Genieten Wijchen is? Check het filmpje hier! Of bekijk de foto’s van het event in 2018.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen