arrow_drop_up arrow_drop_down

Ons tuincentrum is geopend | Groen Genieten wordt verplaatst

Veel mensen zijn de komende periode vooral thuis te vinden. De lente lonkt en iedereen wil toch graag naar buiten. Ga lekker aan de slag in je tuin! In een paar uurtjes ziet je lentetuin er weer super uit. Lepona staat gewoon voor je klaar. Ons tuincentrum staat boordevol prachtige planten en bomen. We hebben een ruime buitenruimte dus vragen we je om afstand te houden tot anderen. Geniet van alle geuren en kleuren die het buitengroen je te bieden hebben. Maak je tuin weer gezellig! Je bent van harte welkom.

Extra mogelijkheden

Ga je liever niet van huis, maar wil je wel de nodige zorg en aandacht geven aan je tuin? Bestel je tuinverzorgingsproducten eenvoudig online via onze webshop.

Heb je een vitaal beroep en kan je niet tijdens de openingstijden langskomen, bel ons dan zodat we een afspraak kunnen maken. Ben je niet in staat om naar het tuincentrum te komen en heb je toch iets nodig? Neem even contact op, we kunnen ook bezorgen.

Groen Genieten Wijchen wordt verplaatst

We hebben besloten om het tuinevent Groen Genieten Wijchen te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. We willen dat het voor iedereen hét leukste dagje uit is. Wij werken ondertussen achter de schermen verder aan een fantastische nieuwe Groen Genieten Wijchen editie. We maken er uiteindelijk een groen feest van, voor jong en oud! Blijf ons volgen voor meer Groen Genieten nieuws.

Reactie plaatsen