Ons tuincentrum is geopend | Groen Genieten wordt verplaatst
17 maart 2020 
0 min. leestijd

Ons tuincentrum is geopend | Groen Genieten wordt verplaatst

Veel mensen zijn de komende periode vooral thuis te vinden. De lente lonkt en iedereen wil toch graag naar buiten. Ga lekker aan de slag in je tuin! In een paar uurtjes ziet je lentetuin er weer super uit. Lepona staat gewoon voor je klaar. Ons tuincentrum staat boordevol prachtige planten en bomen. We hebben een ruime buitenruimte dus vragen we je om afstand te houden tot anderen. Geniet van alle geuren en kleuren die het buitengroen je te bieden hebben. Maak je tuin weer gezellig! Je bent van harte welkom.

Extra mogelijkheden

Ga je liever niet van huis, maar wil je wel de nodige zorg en aandacht geven aan je tuin? Bestel je tuinverzorgingsproducten eenvoudig online via onze webshop.

Heb je een vitaal beroep en kan je niet tijdens de openingstijden langskomen, bel ons dan zodat we een afspraak kunnen maken. Ben je niet in staat om naar het tuincentrum te komen en heb je toch iets nodig? Neem even contact op, we kunnen ook bezorgen.

Groen Genieten Wijchen wordt verplaatst

We hebben besloten om het tuinevent Groen Genieten Wijchen te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. We willen dat het voor iedereen hét leukste dagje uit is. Wij werken ondertussen achter de schermen verder aan een fantastische nieuwe Groen Genieten Wijchen editie. We maken er uiteindelijk een groen feest van, voor jong en oud! Blijf ons volgen voor meer Groen Genieten nieuws.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen