Op naar een natuurlijk & groen 2019
19 december 2018 
0 min. leestijd

Op naar een natuurlijk & groen 2019

Als team willen wij je danken voor je bezoek(jes) aan ons Tuincentrum, voor de prachtige tuinopdrachten en het vertrouwen wat je als klant in ons gesteld hebt het afgelopen jaar. We zijn trots op ons vakblad de GroenGlossy, de wekelijkse columns in de kranten, TuinTeacher lessen waarmee we klanten op weg hebben geholpen in hun eigen tuin, de webshop, de belevingskwekerij en natuurlijk het event Groen Genieten Wijchen. We staan niet stil en kijken graag vooruit. Op naar 2019 waarin we weer veel leuke dingen op de agenda hebben staan, zoals de lancering van onze nieuwe website en Groen Genieten Wijchen op 13 en 14 april 2019. Wij kijken er naar uit!

Nu zijn we even met vakantie (bekijk hier onze aangepaste openingstijden in de winterperiode), maar graag tot ziens in het nieuwe jaar. We wensen je voor 2019 een bloeiend jaar in gezondheid, liefde en geluk! Wij bedanken je als trouwe volger van onze maandelijkse tuintips!

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen