Terugblik 2017, op naar 2018!
24 december 2017 
0 min. leestijd

Terugblik 2017, op naar 2018!

Als team kijken wij terug op een bevlogen jaar waarin onze hoveniers prachtige opdrachten hebben mogen volbrengen, ons plantencentrum  waar we onze klanten goed hebben kunnen helpen, de TuinTeacher  lessen, het maken van de tuintip video’s en de lancering van onze webshop en GroenGlossy. Op naar 2018 waarin we weer veel leuke dingen op de agenda hebben staan. Onder andere het event Groen Genieten Wijchen op 21 en 22 april, de belevingskwekerij die haar deuren opent en de tweede GroenGlossy die in de maak is. We kijken er naar uit!

Nu gaan we even met vakantie, maar we zien je volgend jaar weer graag terug. 
Wij bedanken je als trouwe volger van onze maandelijkse tuintips!

Kerstwens personeel Lepona 2017

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen