Bestel eenvoudig telefonisch of online
24 december 2020 
0 min. leestijd

Bestel eenvoudig telefonisch of online

Beste klant,

Naar aanleiding van de persconferentie is enkel ons BUITENCENTRUM geopend. Het binnengedeelte van ons tuincentrum helaas tijdelijk gesloten vanaf 25 december 2020 tot nader bericht. Maar planten, bomen en andere tuinproducten vind je op onze buitenafdeling. We blijven positief en kijken vooruit naar een nieuw mooi en groen jaar. Wij en onze medewerkers hebben zich de laatste maanden ingezet om de omgeving te vergroenen op een verantwoorde manier.

Kan ik planten en verzorgingsproducten bestellen?

Het is mogelijk om bestellingen te doen via WhatsApp (06 – 51 41 50 77), via info@lepona.nl, het contactformulier of telefonisch via 024 – 642 38 37. Vervolgens kan de bestelling afgehaald worden op het buitencentrum. Thuisbezorgen is uiteraard ook mogelijk. Vraag ernaar.

Tuinverzorgingsproducten zijn ook te bestellen via onze webshop.

De werkzaamheden van onze hoveniers gaan gewoon door vanaf 4 januari 2021.

Meer vragen en antwoorden over bestellingen en bezorging? Neem even contact met ons op. We helpen je graag.

We kijken er naar uit om je in het nieuwe jaar weer live te ontmoeten op ons tuincentrum.

Groene groet,

Henny en Wilco van Lent

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen