Beplantingsplan border - tuinverrassing
07 april 2020 
0 min. leestijd

Beplantingsplan border - tuinverrassing

Tuinverrassing

De tuin heeft altijd verrassingen voor iedereen. Wij ontwerpen voor jou ‘Tuinverrassing plantenborders’. Dit kan een samenstelling zijn voor een bloemenborder, een inspirerende schaduwborder, een gezonde fruitborder of een geheel mediteraan ingerichte tuin. Ieder stukje tuin of balkon kan een verrassing zijn met het hele jaar door kleur waarbij we de samenwerking zoeken met de natuur en de klant. Hoe doen we dat?

  • Mail een foto van je tuin en zet er de maten bij.
  • Geef je wensen door. Alles kan, hoe meer wensen hoe leuker het kan worden.
  • Wij maken een verrassend plantenvoorstel.
  • Je kunt de planten komen bekijken of gewoon thuis online opzoeken.
  • De borders met planten zetten we als voorbeeld voor je uit op ons plantencentrum.
  • Je maakt een foto, neemt de planten mee en gaat zelf in de tuin aan de slag.
  • Geen groene vingers? Dan helpen onze vakmensen jou met het arrangeren en inplanten.

Wacht niet langer en ga aan de slag. Nu planten = in de zomer volop genieten van alles wat bloeit en groeit. En natuurlijk de rest van het jaar ook!

Mail de foto van je tuin via ons contactformulier, naar info@lepona.nl of neem alles mee en kom langs op ons tuincentrum.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen