Zonnebloem Challenge: Feestelijke Prijsuitreiking!
13 september 2017 
1 min. leestijd

Zonnebloem Challenge: Feestelijke Prijsuitreiking!

De prijsuitreiking van de Zonnebloem Challenge op zaterdag 30 september komt steeds dichterbij! We hebben al prachtige inzendingen gezien en zijn heel benieuwd wie zichzelf de beste zonnebloemkweker van Wijchen mag noemen. Hoe word jij de Zonnebloemkoning of -koningin? Lees dan snel verder…

Zonnige middag

Op zaterdag 30 september om 15.00 organiseren wij een feestelijke zonnebloemmiddag op bij Lepona Tuinarrangeurs. Alle zonnebloemkwekers zijn hier van harte welkom! Aan het eind van de dag wordt de hoofdprijs voor de grootste (dus niet de hoogste!) zonnebloem uitgereikt.

Prijzenfestijn

Niet alleen de grootste zonnebloem valt in de prijzen… Groot of klein, scheef of kaarsrecht: elke zonnebloem wint een prijs!
Hoe verdien je een prijs?

  1. Neem je zonnebloem mee en hang hier een kaartje of tekening aan met je naam en e-mailadres. Is je zonnebloem uitgebloeid? Schrijf een verhaaltje (met foto) over deze zonnebloem en neem hem mee, want ook deze is een prijs waard!
  2. Lever je zonnebloem in bij onze zonnebloemhoek. Ingeleverd? Dan verdien je een prijs!
  3. De grootste bloem (dus niet de hoogste) verdient de hoofdprijs.

Succes!

En weet je wat nou zo leuk is, als jullie komen kan je heerlijk spelen in de Plantenspeeltuin. Plantjes poten, verzorgen en water geven samen met je vrienden. Regent het? Je kunt ook gezellig tekenen en kleuren!

Tip: surf op het internet op zoek naar de beste kweektips, experimenteer met je zonnebloem en werk samen met je klasgenoten om de grootste bloem te kweken, want het wordt een feestelijke prijsuitreiking! We zien je graag op zaterdag 30 september om 15.00! Voor meer informatie neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen