De Zonnebloem Challenge!
19 april 2017 
0 min. leestijd

De Zonnebloem Challenge!

Zelf de mooiste en grootste zonnebloemen kweken, er ook nog eens een goed doel mee steunen en prijzen winnen? Het is tijd voor een challenge: De Zonnebloem Challenge!

Vanaf nu verkopen wij in ons tuincentrum zakjes zonnebloemzaden waar je super zonnebloemen mee kunt kweken. De kweker van de grootste bloem maakt kans op mooie prijzen en iedereen kan meedoen!

De opbrengst van deze challenge gaat naar Vereniging De Zonnebloem. Zij zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. En daar kun jij aan bijdragen:

Stap 1: Haal bij ons een zakje speciale zonnebloemzaadjes en kweek de grootste zonnebloem. Deze soort zaden geeft de grootste bloemen en dat is natuurlijk belangrijk om te winnen.

Stap 2: Laat ons weten hoe jij je zonnebloem kweekt (@LeponaTuinarrangeurs)

Stap 3: Deel een foto van jou met je zonnebloem op onze Facebookpagina (@LeponaTuinarrangeurs) en maak elke maand kans op een leuke prijs

Stap 4: Kom naar de prijsuitreiking op zaterdag 30 september en win de hoofdprijs met de grootste zonnebloem!

Ga de challenge aan en win!

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen