arrow_drop_up arrow_drop_down
Kerstboom kopen? Win prijzen uit de cadeauboom!
20 november 2020 
in Kerst

Kerstboom kopen? Win prijzen uit de cadeauboom!

Welkom bij Lepona Tuinarrangeurs, de plaats in Wijchen en omstreken voor de mooiste kerstboom. Een kerstboom van je dromen! Creëer een gezellig en sfeervolle kerst met een mooie groene kerstboom. Versier deze met lichtjes, ballen en andere prachtige decoratie. Er zijn prachtige kerstbomen, vers van de kwekerij, verkrijgbaar op ons tuincentrum. Denk aan Nordmann kerstbomen, Omorika’s, fijn spar, Abies en natuurlijk nog veel meer. In allerlei maten verkrijgbaar, potgekweekt, gezaagd of met kluit. Naast deze prachtige kerstbomen hebben we ook een leuke winactie!

WIN PRIJZEN UIT DE CADEAUBOOM

Heb jij al een unieke code ontvangen? Bij aankoop van een kerstboom op ons tuincentrum vóór 17 december 2020, krijg je een unieke code. Deze hangen in onze cadeauboom, het blinkt er van de gouden enveloppen. Met deze unieke code maak je kans op waanzinnig leuke prijzen!⁠ ⁠

Hoe doe je mee? Dat is niet moeilijk! Koop een kerstboom en je ontvangt een unieke code, op=op. Van donderdag  17 t/m dinsdag 22 december 2020 maken we dagelijks maar liefst 3 prijswinnaars bekend op onze website en social media. Heb je gewonnen? Dan kan je de gewonnen prijs ophalen op ons tuincentrum t/m donderdag 24 december 2020, 15.00 uur. Actie is niet geldig i.c.m. andere acties. 1 unieke code per persoon.

Wat kun je winnen?

Er zijn diverse prijzen te winnen. Cadeaubonnen variërend van € 5 tot € 250,-. Dat is toch een leuk eindejaarsgeschenk!

Wil je ook kans maken? Kom snel langs op het tuincentrum, kies de kerstboom van je dromen en ontvang jouw unieke code!

Reactie plaatsen