Kerstboom kopen? Win prijzen uit de cadeauboom!
20 november 2020 
in Kerst
1 min. leestijd

Kerstboom kopen? Win prijzen uit de cadeauboom!

Welkom bij Lepona Tuinarrangeurs, de plaats in Wijchen en omstreken voor de mooiste kerstboom. Een kerstboom van je dromen! Creëer een gezellig en sfeervolle kerst met een mooie groene kerstboom. Versier deze met lichtjes, ballen en andere prachtige decoratie. Er zijn prachtige kerstbomen, vers van de kwekerij, verkrijgbaar op ons tuincentrum. Denk aan Nordmann kerstbomen, Omorika’s, fijn spar, Abies en natuurlijk nog veel meer. In allerlei maten verkrijgbaar, potgekweekt, gezaagd of met kluit. Naast deze prachtige kerstbomen hebben we ook een leuke winactie!

WIN PRIJZEN UIT DE CADEAUBOOM

Heb jij al een unieke code ontvangen? Bij aankoop van een kerstboom op ons tuincentrum vóór 17 december 2020, krijg je een unieke code. Deze hangen in onze cadeauboom, het blinkt er van de gouden enveloppen. Met deze unieke code maak je kans op waanzinnig leuke prijzen!⁠ ⁠

Hoe doe je mee? Dat is niet moeilijk! Koop een kerstboom en je ontvangt een unieke code, op=op. Van donderdag  17 t/m dinsdag 22 december 2020 maken we dagelijks maar liefst 3 prijswinnaars bekend op onze website en social media. Heb je gewonnen? Dan kan je de gewonnen prijs ophalen op ons tuincentrum t/m donderdag 24 december 2020, 15.00 uur. Actie is niet geldig i.c.m. andere acties. 1 unieke code per persoon.

Wat kun je winnen?

Er zijn diverse prijzen te winnen. Cadeaubonnen variërend van € 10 tot € 100,-. Dat is toch een leuk eindejaarsgeschenk!

Wil je ook kans maken? Kom snel langs op het tuincentrum, kies de kerstboom van je dromen en ontvang jouw unieke code!

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Marian Gebbink
Door

Marian Gebbink

op 09 Dec 2020

Waar vind ik de nr van de gouden enveloppe?

Reactie plaatsen