Het snoeien van de haag bij tuinonderhoud

Tuinonderhoud uitbesteden?

Wij zorgen voor een perfect onderhouden tuin!

30+ jaar
dé hovenier van de regio
100%
aandacht voor jouw tuin
2.000+
tevreden klanten
Tuinonderhoud voortuin

Wil jij ook meer tijd overhouden?

Een tuin is constant in beweging; alles groeit en bloeit en daarom is het belangrijk dat je tuin goed wordt onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan snoeien, onkruidbestrijding, beregening, bodemverbetering en onderhoud aan de vijver en het gazon. Wil je graag meer tijd overhouden voor andere leuke dingen? Onze ervaren hoveniers helpen je graag met je tuin, zodat deze perfect onderhouden blijft. Het is mogelijk om de tuin eenmalig, periodiek of jaarlijks te onderhouden. Wil je zelf helpen? Geen probleem. Wij denken graag met je mee en adviseren je hoe je tuin door het juiste onderhoud mooi blijft.

Het is onze passie om al het groen te laten stralen! 

-

Jorn en Wilco van Lent - Hoveniers

Geniet meer van je tuin met tuinonderhoud

Meer tijd om te genieten van je tuin

Tuinonderhoud is vakmanschap en kwaliteit

Vakmanschap & Kwaliteit

Tuin in optimale conditie bij goed tuinonderhoud

Je tuin in optimale conditie

Duidelijke afspraken worden gemaakt bij tuinonderhoud

Duidelijke afspraken

Wat kunnen wij voor je doen?

 • Voorjaarsonderhoud
 • Zomersnoei
 • Najaarsonderhoud
 • Verticuteren en beluchten van het gazon
 • Grasmaaien
 • Uitdunnen heesters
 • Onkruid verwijderen
 • Hagen snoeien
 • Bestrijden van ziekten en plagen
 • Gazon, planten en bomen bemesten
 • Afvoeren tuinafval
Als je onbezorgd wilt genieten van je tuin is het juiste tuinonderhoud belangrijk. Het gazon moet op tijd worden gemaaid, de borders moeten bemest worden en ook snoeien is essentieel. Een tuin verdient aandacht en daar helpen wij graag bij. Wij verzorgen de tuin bij particuliere klanten en bedrijven. Hebben wij jouw tuin niet aangelegd? Geen probleem. Wij nemen alle zorgen uit handen en onderhouden met onze vakbekwame hoveniers het gewenste eindresultaat. Je bent verzekerd van een prachtige tuin die er verzorgd bij ligt! Heb je een kleine snoeiklus of wil je dat we je borders en gazon verzorgen? Ook voor kleinere klussen komen wij graag bij je langs. Het is mogelijk om je tuin incidenteel, periodiek of jaarlijks te laten onderhouden.
Tuin weer netjes na tuinonderhoud
De hoveniers van Lepona Tuinarrangeurs onderhouden onze tuin ieder kwartaal en we zijn zeer tevreden. Eric weet precies welke aandacht onze tuin nodig heeft en als wij wat gedaan willen hebben, dan overleggen we gewoon even. Onze tuin wordt keurig verzorgd!
Review G. van Vliet
G. van Vliet
We hebben een lange haag in onze tuin die grotendeels de uitstraling van de tuin bepaalt. Door onze drukke banen hebben we weinig tijd. Daarom zijn we heel blij met de hulp van Lepona met het snoeien en bemesten van de haag. Het ziet er altijd perfect uit.
Review familie Verstegen
Fam. Verstegen

Ook onbezorgd genieten van je tuin?

Tuinonderhoud vergt aandacht en kennis. Onze vakbekwame hoveniers zorgen er graag voor dat jouw tuin gezond en mooi blijft. Plaats je aanvraag, zodat wij contact op kunnen nemen om jouw tuinwensen te bespreken.