Video Aspect Ratio: 4:1

Jouw tuin aan laten leggen?

Wij maken er jouw droomtuin van!

30+ jaar
dé tuinspecialist in de regio
2.500+
tuinen ontworpen en aangelegd
10.000+
tevreden klanten

Van tekening tot tuin

Tuinaanleg is een belangrijk en visueel onderdeel van het creëren van jouw ideale tuin. In deze fase heb je al een keuze gemaakt voor een ontwerp of heb je zelf een schets gemaakt. Je ziet al helemaal voor je hoe je tuin er uit zal komen te zien. Nog even en het grote genieten van je nieuwe tuin kan beginnen. Maar eerst moet de tuin nog aangelegd worden. Het aanleggen bestaat niet alleen maar uit het aanplanten van planten en bloemen, er komt meer bij kijken zoals grondwerk, straatwerk en andere zaken. Daarom is het belangrijk dat de aanleg van je tuin goed georganiseerd wordt. Bij Lepona Tuinarrangeurs kan je rekenen op een full-service, een professionele en kundige werkwijze van onze hoveniers, zodat je uiteindelijk zorgeloos kunt genieten van je (nieuwe) droomtuin.

-

Jorn van Lent - Hovenier


Tuin aan laten leggen? Lepona Hoveniers Wijchen helpt je graag!

Een voordeel van tuinaanleg is aandacht voor details

Aandacht voor details

Hoveniers zijn experts in hun vakgebied

Expert in 

diverse stijlen

Bij tuinaanleg krijg je tuinadvies op maat

Tuinadvies 

op maat

Tuinaanleg geeft kwaliteit en wordt professioneel gedaan

Professioneel & kwaliteit

bij tuinaanleg maak je duidelijke afspraken

Duidelijke

afspraken

Wat kunnen wij voor je doen?

  • Opschonen en leegmaken van de tuin
  • Afvoeren van niet bruikbare materialen
  • Uitgraven en aanvullen van de grond
  • Aanleggen van vlonders en andere houtconstructies
  • Tuinschermen en schuttingen plaatsen
  • Metselen en stuccen van borders en bakken
  • Bestrating en terrassen aanleggen
  • Tuinbeplanting aanleggen
  • Bomen en hagen planten en verplanten
  • Borders aanplanten
Het eindresultaat van tuinaanleg

Tijdens de bouw van ons huis hadden we geen aandacht voor de tuin. Het huis was af, maar de tuin nog één grote zandbak. Lepona heeft onze wensen fantastisch doorvertaald naar onze tuin. Het is een genot om er te zijn. Zo blij dat we het hebben laten aanleggen door deskundige hoveniers!

Review Familie Vos
Familie Vos

Na 15 jaar wilden we onze tuin een opfrisbeurt geven. Maar waar begin je? Wilco en Jorn hebben ons goed geholpen en onze tuin omgetoverd tot een bloemenparadijs. De pluktuin die hoog op ons wensenlijstje stond staat er prachtig bij, maar we genieten ook dagelijks van onze nieuwe leibomen.

Review Mevrouw Mulder

Mevrouw Mulder

We waren tevreden met onze zithoek in de tuin, maar we wilden graag wat andere beplanting en nieuwe tegels laten leggen. Lepona heeft goed meegedacht en de juiste aanpassingen gedaan aan onze tuin. Leuk om te zien dat je met nieuwe elementen een totaal nieuwe sfeer creëert in je tuin. 

Review Meneer de Jager
Meneer de Jager

De tuin is pas af als alle details in orde zijn

Al ruim 30 jaar inspireren en helpen wij mensen in het groen. Met jouw ideeën en inspiratie en onze jarenlange ervaring en kennis ontwerpen en richten wij unieke tuinen in. We hebben de passie om ervoor te zorgen dat het eindresultaat helemaal naar wens is en je tuin de favoriete plek is om buiten te genieten. De tuin is pas af als alle details in orde zijn... van bestrating, beplanting, beregening, de bouw van vlonders, verlichting tot watermanagement. Het is niet nodig om meerdere partijen in te schakelen om de ideale tuin te realiseren. Wij nemen alle zorgen uit handen en creëren met onze vakbekwame hoveniers het gewenste eindresultaat. Je bent verzekerd van een prachtige tuin die aan al je wensen voldoet!

Wil jij ook een tuin om van te genieten?

Laat je nieuwe tuin aanleggen door Lepona Tuinarrangeurs. Jouw tuin is een uniek project. Maak gebruik van onze creativiteit, jarenlange ervaring, technische kennis en vakmanschap. Wat zijn jouw verwachtingen, wat is je budget en wat kunnen wij voor je betekenen? Neem vrijblijvend contact op, zodat we jouw tuinplannen- en wensen kunnen bespreken.

Hovenier Wijchen Wilco en Jorn van lent