Video Aspect Ratio: 4:1

Eerste Hulp Bij Bomen?

boomverzorger-jorn-van-lent-met-boomverzorgings-materialen

Is jouw boom in topconditie?

Iedere boom heeft verzorging nodig. Het bevordert de gezondheid en dus de levensduur van bomen. Een veel gehoord bezwaar is de hoeveelheid werk die je aan het onderhoud van een boom hebt. Een boom vraagt net zoveel werk als andere planten. Alleen wat vaak voorkomt is dat mensen te laat met het onderhoud beginnen. Op het moment dat een boom te groot is geworden, ziek is of opgehouden is met groeien komen mensen pas in actie. Dan heb je te maken met achterstallig onderhoud. Dat geeft extra werk, wat meer tijd, energie en geld kost. Bomen moeten veilig zijn, dus door ze regelmatig te snoeien en te verzorgen houden we ze gezond. Boomverzorging is specialistisch werk. Als boomspecialist zorg ik voor een optimaal resultaat. Bomen zijn tenslotte onmisbaar in iedere tuin. 

-

Jorn van Lent (European Tree Worker)

 
snoei-en-boom-problemen-in-de-tuin
snoei-en-boom-problemen-in-de-tuin

Hoe moet ik mijn boom snoeien?

snoei-en-boom-problemen-in-de-tuin
snoei-en-boom-problemen-in-de-tuin
snoei-en-boom-problemen-in-de-tuin
snoei-en-boom-problemen-in-de-tuin
boomverzorger-jorn-snoeit-een-boom

De boomspecialist bij jou thuis

Heb je hoge bomen die gesnoeid of gerooid moeten worden of een specifieke vraag over boomverzorging? Dan komt onze boomspecialist Jorn van Lent graag bij je langs. Jorn is een erkend Boom Veiligheid Controleur en gecertificeerd European Tree Worker. Hij kan je alles vertellen over boomverzorging, veiligheidscontrole, ziektebestrijding, planten, verplanten en rooien van bomen. Met Jorn ben je verzekerd van kundige en veilig uitgevoerde boomverzorging.

Wat kunnen wij voor je doen?

  • Boomverzorging en snoeien
  • Bestrijding ziekten/plagen
  • Rooien van bomen/boomstammen
  • Aanplanten of verplanten van bomen
  • Groeiplaatsverbetering
  • Boomkroonverankering
  • Deskundig boomadvies

We zijn er voor kleine én grote klussen.

joris-van-well-review
Er staan wat oudere bomen in onze tuin waar we nooit echt iets aan hadden gedaan. We dachten niet dat het nodig was om ze te snoeien of bemesting te geven. Terwijl onze aandacht wel uitging naar het gazon en de planten. Niet slim... want toen kwam er een storm en bleek dat enkele takken niet helemaal veilig meer waren. Jorn heeft uitstekend werk verricht door de bomen te snoeien waar nodig en door ons te adviseren wat ze aan bemesting nodig hebben. Nu laten we Jorn ieder jaar het nodige snoeien. De bomen hebben er nog nooit zo mooi bij gestaan. Dit zorgt voor extra plezier!
Joris van Well
neem-contact-op-met-boomverzorger-jorn
Stuur ons een omschrijving van het boomprobleem of de vraag met betrekking tot jouw boom of bomen in de tuin.
advies-boomverzorging-wijchen
We maken een afspraak waarin we de situatie van de boom inventariseren en we mondeling advies geven over de mogelijke aanpak.
boomverzorger-voert-werkzaamheden-uit
Indien gewenst kunnen wij de werkzaamheden voor je uitvoeren.

Laat je adviseren en helpen door Lepona Tuinarrangeurs, voor zowel kleine als grote klussen. Iedere boom is uniek en heeft een andere verzorging nodig. Maak gebruik van onze gecertificeerde boomverzorger Jorn van Lent. Hij helpt je graag met een specifieke vraag over je boom of behandelt desgewenst het probleem. Zo kan je nog jaren lang genieten van een gezonde boom.  

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


boomverzorger-european-tree-worker-jorn-van-lent