Hét kerstpakket van 2020: plantenpakket
05 november 2020 
in Kerst
1 min. leestijd

Hét kerstpakket van 2020: plantenpakket

De kerst ligt nog even voor ons, maar voor je het weet breekt de gezelligste maand van het jaar aan: december. In deze tijd werken we zoveel mogelijk vanuit huis. Dat is natuurlijk heel anders dan op kantoor, maar voor velen ook extra productief. Een groene omgeving draagt hier extra aan bij. Om een groene omgeving te stimuleren komen wij dit jaar met een verrassend idee: een tuin kerstpakket. Planten maken je blij en geven je energie. Wat is dan leuker om met een plantenpakket verrast te worden door je kinderen, ouders, vrienden, buren of je baas. Er zijn altijd wel plekken in je huis en tuin waar een plant goed tot zijn recht komt. Zo kijk je niet langer uit op een saaie hoek of een lege muur, nee het groen laat je omgeving stralen. Niet alleen voor de thuiswerkers onder ons, ook mensen die nu niet naar buiten kunnen. Het is een cadeau met toekomst, iets wat met je meegroeit. De planten zullen weken, maanden of zelfs jaren staan en groeien. Een duurzame en gezonde investering, waarbij het zien van het groen de gever nog regelmatig in gedachte wordt opgeroepen. We stellen het pakket naar wens samen, eventueel aangevuld met een flesje wijn, chocolade of een andere versnapering. Met dit originele tuinkerstpakket maak je het verschil tussen grijs en groen.

Het uitpakken van een kerstpakket is altijd een feest op zich, maar een groen kerstgeschenk verbonden aan een stukje duurzaamheid is de kers op de taart. We maken er samen met de gever een uniek en groen cadeau van. Breng een bezoek aan ons tuincentrum of neem contact op.

Kerstpakket idee gezocht: geef planten cadeau!

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen