Stagiaire Quincy Vogelsangs wint award!
02 juni 2017 
2 min. leestijd

Stagiaire Quincy Vogelsangs wint award!

Woensdagavond was de student-van-het-jaar-award uitreiking op het Koning Willem I College in Den Bosch. Onze marketing, communicatie en PR stagiaire Quincy Vogelsangs is ook één van de winnaars, want zij is van haar afdeling gekozen als beste student! Daarnaast heeft ze ook een community award gewonnen.

Waarom was je genomineerd en heb je gewonnen

“Ik heb een Community Award gewonnen, omdat ik vorig jaar heb meegeholpen met een vluchtelingenproject, samen met een paar klasgenoten en een docent tijdens de Community Week op school. We wilden de wereld laten zien dat vluchtelingen zijn zoals jij en ik. En dat ze helemaal niet eng of raar zijn, zoals de media het vaak in beeld brengt. We maakten daarom video interviews van een aantal inwoners van AZC Eindhoven. Ook ontwierp ik de huisstijl voor dit project. Met dit project wonnen wij de tweede prijs. Ik vond dit zo’n tof project en wilde deze mensen zo graag helpen, dat ik samen met mijn docent verder ben gegaan met dit project. Het resultaat: een onvergetelijk event waar vluchtelingen en Nederlanders samenkwamen om te dansen, verhalen te delen, cultuur te snuiven en te genieten.

Daarnaast ben ik genomineerd door mijn doorzettingsvermogen en de eigenschap om mezelf uit te dagen. Ik heb een aantal tegenslagen gehad tijdens mijn studieloopbaan, maar heb het altijd voor elkaar gekregen om hier uit te komen en weer door te gaan. Ook koos ik in eerste instantie om mijn stage bij een bedrijf in de media- en entertainmentwereld in Amsterdam te lopen. Deze stage was op hbo / universitair niveau en ik volg een mbo-opleiding in Den Bosch. Best wel uit mijn comfortzone dus. Dit liep uiteindelijk niet zoals de bedoeling was en toen kwam ik via via bij Lepona Tuinarrangeurs terecht. Hier heb ik het heel erg naar mijn zin!”

Stagiarie Lepona Quincy Vogelsangs wint award

Wat doe je bij Lepona Tuinarrangeurs?

“Ik werk sinds eind februari als stagiaire op de marketing, communicatie en PR afdeling bij Lepona Tuinarrangeurs. De marketing, communicatie en pr dame is namelijk met zwangerschapsverlof, dus ik neem nu haar werkzaamheden over. Denk aan content creëren voor op de website en de Facebookpagina, adverteren in kranten, fotograferen, de organisatie van Groen Genieten Wijchen en marketing- en communicatieplannen en -rapportages schrijven. Sinds kort werken we samen aan een bijzonder project met een groep internationale studenten van de Universiteit van Wageningen. Voor deze studenten ben ik de contactpersoon, dus dat betekent heel veel communiceren in het Engels! Daarnaast maak ik bij Lepona Tuinarrangeurs ook mijn afstudeeropdrachten. Genoeg te doen dus! Ik leer hier heel veel en vind het allemaal erg leuk. En niet het onbelangrijkste: er werken hier alleen maar leuke mensen, dus de sfeer is heel fijn :-)”

Toekomst

“Nog maar een paar weken en dan sta ik als het goed is weer op het podium, maar dan om mijn diploma in ontvangst te mogen nemen. Wat ik dan ga doen? Mezelf nog meer uitdagen door juist niet verder te studeren, maar door alles op eigen kracht te gaan leren en ontdekken. Want wanneer je iets met passie doet en je er 1000% voor gaat, kun je heel ver komen.”

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen