Lepona wenst je fijne feestdagen en een fantastisch 2015!
23 december 2014 
0 min. leestijd

Lepona wenst je fijne feestdagen en een fantastisch 2015!

Namens het hele team van Lepona Tuinarrangeurs wensen wij iedereen gezellige feestdagen en een fantastisch en vooral gezond nieuwjaar! We willen je als klant en bezoeker bedanken voor het vertrouwen dat je in ons hebt.

Natuurlijk hopen we je in het nieuwe jaar weer als klant te mogen verwelkomen. In 2015 hebben wij een hoop leuks voor je in petto, waar we je snel meer over vertellen.

Ook in 2015 op de hoogte blijven van nieuws, tips, adviezen en aanbiedingen? Volg ons dan via onze social media!

Familie van Lent met kerstmis

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen