Nazomeren met tropische temperaturen
13 september 2016 
4 min. leestijd

Nazomeren met tropische temperaturen

Genieten in een groene ambiance, dat is zeker gelukt! Zaterdag 10 september organiseerden we voor het eerst de dag NAZOMEREN bij Lepona. Het was een geweldige dag tussen het groen! Een verlenging van het vakantiegevoel, zeker met het tropische weer. Twee professionele koks lieten de bezoekers kennismaken met het buitenkoken en overheerlijke biologische smaakbelevingen. De hoveniers, plantcoaches en schoffelexpert gaven gratis over de tuin en de juiste verzorgingsproducten. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt bij de zandberg, tafelvoetbalspel, tafeltennis en de leuke cactus workshops van Lieks Atelier! Het was heerlijk genieten met z’n allen! Beleef het mee en bekijk de foto’s.

Schoffelles bij Nazomeren

Gratis schoffelles bij onze schoffelexpert! Er zijn veel mensen naar huis gegaan met ergonomische tuingereedschappen. Dat wordt heerlijk tuinieren in het najaar!

Oerkoken bij nazomeren

De topkoks verzorgden ware smaakbelevingen! Slow cooking, pure en biologische producten… bourgondisch leven deze dag. Het was smullen!

Vlees bereiden buitenkoken

Vers gebakken vlees bij Nazomeren

De kinderen konden zich vermaken bij Lieks Atelier: workshop cactussen maken! Maar er was natuurlijk ook veel speelplezier in de zandberg, met de tafeltennistafel en het tafelvoetbalspel.

Kinderknutselen bij tuinevent

Kinderen spelen buiten bij Lepona

Tafelvoetbal met vader en kinderen

Buitenspelen bij tuincentrum

Naast het vermaak voor de kinderen waren onze TOP HOVENIERS, gecertificeerd boomverzorger en plantcoaches aanwezig voor gratis tuinadvies.

Tuinadvies van tuinexpert Wilco

Planten ingepakt als cadeau

herfst bloemstukken

Assortiment tuincentrum herfst

Shoppen tussen het Groen bij Lepona Tuinarrangeurs.

Shoppen tussen het groen

Maria en Remo hebben er zin in! Tijd om lekkere hapjes uit te delen!

Maria en Remo delen hapjes uit

Versgemaakte Lemon Curd!

Cake met lemoncurd Nazomeren

Prachtig gedekte dissen tijdens Nazomeren! Wat een fantastische sfeer!

herfst decoratie

Kookerij LaHaye presenteerde prachtige, ambachtelijk bereidde producten.

Verkoop jam en confiture bij Nazomeren Jam van Kookerij La Haye

Hét buitenleven….dat is pas genieten! Onder het genot van heerlijk eten!

Buitenkoken bij Nazomeren

Het kopen van bloemen en planten, daar word je toch blij van !

Inpakken van planten en bloemen

Een gezellige drukte tijdens Nazomeren bij Lepona! Een ware groen (smaak)beleving voor iedereen!

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen