Jorn van Lent gecertificeerd European Tree Worker
28 september 2015 
0 min. leestijd

Jorn van Lent gecertificeerd European Tree Worker

Op 28 augustus is onze vakbekwame hovenier en boomverzorger Jorn van Lent gecertificeerd European Tree Worker geworden! Als European Tree Worker (ETW-er) is Jorn een erkende boomverzorger met specialistische kennis van bomen en boomverzorging. Reden voor een feestje!

Wat is een European Tree Worker?

De European Tree Worker voert werkzaamheden uit aan en in bomen met als doel deze gezond en veilig te houden, werkt op basis van kennis van boomkwekerij en houdt rekening met natuurbehoud, milieubescherming en veiligheidsvoorschriften.

Het uitvoeren van boomverzorgingswerkzaamheden vereist grondige en hoog gekwalificeerde training met speciale aandacht voor veiligheid op het werk. De opleiding European Tree Worker wordt afgerond met een door het European Arboricultural Council (EAC) erkend certificaat. Je bent dus verzekerd van kundige en veilig uitgevoerde boomverzorging.

Boomverzorging door Jorn

Wat kan Jorn voor je doen?

Als ETW-er kan Jorn veilig en verantwoord bomen planten, verzorgen, onderhouden, snoeien en rooien. Daarnaast zijn aantoonbare werkervaring, een motorzaagcertificaat en een BHV-diploma verplicht en wordt er aandacht besteed aan diverse klimtechnieken en werken met hoogwerkers. Jorn werkt voor particulieren, bedrijven en gemeentes.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen