De Zomereditie GroenGlossy is uit!
13 juni 2018 
1 min. leestijd

De Zomereditie GroenGlossy is uit!

Het is juni 2018; de zomer breekt aan, de zon wordt feller, de dagen worden langer, de temperaturen stijgen, de bomen worden nog groener en we gaan steeds meer buiten leven. Dat betekent een andere manier van tuinieren. Pak daarom de nieuwste GroenGlossy ‘Lekker groen doen’ erbij en ga aan de slag.

De GroenGlossy staat nu in het teken van de zomer. De zomer is een mooi seizoen, waarin we heerlijk van onze tuin kunnen genieten of erin kunnen werken. Om het lezen van het magazine nog leuker te maken, hebben we gezorgd voor voldoende afwisseling. Je vindt er de beste manier om je nieuwe gazon te onderhouden of voor jonge aanplant van bomen. Maar ook kun je tips en informatie vinden toegespitst op de zomerverzorging van je tuin; welke specifieke plantencombinaties in hanging baskets passen bij dit seizoen en wat ga je snoeien in de zomer? Verder wordt interessante informatie gegeven door de Moestuin en Meer Specialist. Hij geeft veel aanwijzingen waardoor je lekker verder aan de slag kunt met het verbouwen van je eigen eten in de tuin. Naast deze tips en weetjes, kun je inspiratie opdoen over andere mogelijkheden in je tuin, zoals het maken van een minivijver. En zeker niet onbelangrijk: de verschillende voedingsmiddelen voor je tuin nemen we onder de loep, zoals aanplantgrond en de meststoffen. Wat doet het en wat is wel of juist niet goed?

Lees de GroenGlossy online of kom deze editie GRATIS afhalen (op=op) op ons tuincentrum.

Veel tuinierplezier!

Nog meer advies en inspiratie opdoen? Kom naar ons tuincentrum. Je bent van harte welkom.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen