De Najaarseditie GroenGlossy is uit!
04 oktober 2018 
0 min. leestijd

De Najaarseditie GroenGlossy is uit!

Het is oktober 2018; de herfst is begonnen. De natuur is een levend schilderij met alle prachtige kleuren en geuren. Dat betekent een andere manier van tuinieren. Pak daarom de nieuwste GroenGlossy ‘Het Gouden Seizoen is begonnen’ erbij en ga aan de slag.

De GroenGlossy staat nu in het teken van de herfst en de winter. Het najaar is een mooi seizoen, waarin we ondanks het veranderende weer toch heerlijk van onze tuin kunnen genieten of erin kunnen werken. De herfst is juist hét tuinierseizoen! Om het lezen van het magazine nog leuker te maken, hebben we gezorgd voor voldoende afwisseling. Denk aan tuindecoraties als plantencombinaties of bomen voor de herfst en winter in je tuin. Maar ook de pH-waarde van je grond en het (ver)planten van planten in je tuin. Daarnaast geven we je een kijkje in het leven van een TuinTeacher en vertellen we meer over de Belevingskwekerij: een groen park in ontwikkeling. En zeker niet onbelangrijk: hoe creëer je een groene omlijsting in je tuin?

Lees deze GroenGlossy online of kom het tuinmagazine GRATIS (op=op) afhalen op ons tuincentrum.

Veel tuinierplezier!

Nog meer advies en inspiratie opdoen? Kom naar ons tuincentrum. Je bent van harte welkom.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen