Sinterklaas gaat groen voor alle kinderen
14 november 2022 
1 min. leestijd

Sinterklaas gaat groen voor alle kinderen

Voor alle kinderen is het heel belangrijk dat alles in onze omgeving mooi en groen blijft, iets wat Sinterklaas ook bezighoudt de laatste tijd. Kinderen zijn tenslotte de toekomst. Daarom maakt Sinterklaas dit jaar mooie groenpakketten, leuk voor ieder kind. Met plantjes voor op jouw kamer, zaadjes en plantjes voor je eigen mini(eet)tuin, schopjes of handschoentjes, eten voor de planten… niets is Sint te gek. Daarbij zit natuurlijk ook een leuke beschrijving hoe je het beste te werk kunt gaan. Doe allemaal mee en vraag aan Sinterklaas een mooi groen cadeaupakket, zodat jij met al je vrienden en vriendinnen een fantastisch begin maakt voor een mooie groene omgeving.

groen-sinterklaas-cadeau-kinderen-web

Leuk om te weten

Denk van te voren na over wat je leuk vindt: 

  • eetbare planten
  • planten voor de vogels
  • planten voor jouw voedselbos 
  • of misschien wel alleen planten om de mooiste vlinders te lokken

Sint en Piet helpen je om een mooi en leerzaam pakket voor jou en al je vrienden en vriendinnen samen te stellen én vergeten natuurlijk niet om er iets lekkers in te doen.

Met deze groene pakketten voor de kleine groene vingertjes kunnen kinderen spelenderwijs uitvinden hoe iets groeit en bloeit, leren ze hoe ze planten kunnen verzorgen en maken ze kennis met de wondere wereld van het groen. De pakketten zijn verkrijgbaar op ons tuincentrum.

Wil je als volwassene ook zo'n verrassend en uniek cadeau krijgen óf geven? Dat kan! Lees hier meer.

Over de schrijver
Reactie plaatsen