Profiteer van de voordelen als Groenlid
30 maart 2020 
1 min. leestijd

Profiteer van de voordelen als Groenlid

Deze maand hebben we een nieuwe lidmaatschap geïntroduceerd: Lepona Groenlid. Als tuinliefhebber spendeer je graag tijd in je tuin en wat is dan leuker als je het juiste advies thuis op de mat krijgt én je korting krijgt op alle tuinplanten, bomen, potten, bakken en verzorgingsproducten. Twee vliegen in één klap! Word nú Lepona Groenlid voor slechts € 13,95 per jaar en ontvang twee keer per jaar de GroenGlossy én krijg met de Lepona Groenpas 10% korting op alle producten in het tuincentrum. 

GroenGlossy

De GroenGlossy is hét tuinvakblad voor de consument welke is ontstaan uit onze passie en de vragen die wij krijgen van onze klanten. Deze inspiratie heeft geleid tot het prachtige tuinmagazine vol adviezen en handige tips. Twee maal per jaar inspireren we je met de nieuwste plantsoorten, kleuren, golden oldies, tuinonderhoud, praktische tips, boomonderhoud, snoeien en nog veel meer. Het bevat prettig leesbare artikelen, geschreven door experts, met duidelijke illustraties en beeldmateriaal. De GroenGlossy wordt thuisgestuurd in het voorjaar en najaar. Laat je inspireren en word wegwijs in de wondere groene wereld.

Groenpas

Naast dat je twee maal per jaar de GroenGlossy ontvangt, krijg je ook een Lepona Groenpas. Op vertoon van je gepersonaliseerde Groenpas krijg je maar liefst 10% korting op alle aankopen in het tuincentrum. Tuinieren is leuk, en zeker met 10% korting. Scoor de nieuwste voorjaarsbloeiers, vaste planten, bomen met korting. Maar vergeet ook zeker de kamerplanten, potten, bakken en verzorgingsproducten niet voor je tuin. Kijk hier voor alle voorwaarden.

Lid worden? Meld je hier aan en profiteer van de voordelen!

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen