Dé plant voor schaduwrijke hoekjes in je tuin
19 mei 2016 
0 min. leestijd

Dé plant voor schaduwrijke hoekjes in je tuin

Rhododendron feest is los gebarsten!

  • originele kleuren
  • vroegbloeiers
  • nieuwe kleuren
  • groenblijvers

Heb je ook een stukje tuin wat in de schaduw ligt en die wat gezelligheid kan gebruiken?! De Rhododendron is dé perfecte plant die dit soort donkere hoekjes aanbidden! We hebben ze zelfs op stam. Hoe leuk is dat!

In de de kleuren goud, geel, zalm, roze, paars, gevlekt, rood, wit…. Je kunt kiezen welke kleuren het beste bij jou en je tuin passen!

Roze rhododendron op stamTUINTIP

Plant je Rhododendron, groot of klein, en gebruik tuinturf voor een mooie groei. Mest 1x per jaar op een natuurlijke basis.
En dat is nog niet alles… want buiten de mooie kleuren heeft de deze beauty ook nog allerlei VOORDELEN:

  • bladhoudend
  • geen onderhoud
  • en…. ze verdringen het onkruid.

Wie wil dit nou niet?!

Geniet ervan en kom de vele soorten en kleuren bekijken bij het plantencentrum van Lepona Tuinarrangeurs. Wij staan voor je klaar!

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen