Terra Fertiel - Bodemactivator

De bodem is de basis van elke plant. Zowel bij aanleg, aanplant en onderhoud van heesters, bomen en vaste planten is Terra Fertiel hét product dat de bodem tot leven brengt.

Terra Fertiel is een bodemactivator. Bodemactivators enten en stimuleren het bodemleven en verbeteren hiermee de lucht- en waterhuishouding van de bodem. Terra Fertiel bevat een groot aantal micro-organismen in de vorm van schimmels en bacteriën, zeewier, kalk en kleimineralen.

Je kunt Terra Fertiel gebruiken bij structuurproblemen zoals een aangestampte grond, eenzijdig bodemleven, arme grond, lang onder water staan of veel en lang gebruik van kunstmest.terra-fertiel-bodemactivator-kennisbank-leponaVoordelen Terra Fertiel

  • Zorgt dat de plant langer gezond en mooi blijft
  • Verbetert lucht- en waterhuishouding van de bodem
  • Maakt de bodem beter bewerkbaar
  • Geeft de plant vitaliteit en weerstand
  • Draagt bij aan een optimale groei

Breng je bodem tot leven

Kortom, Terra Fertiel is een product dat een arme bodem direct weer tot leven brengt. Vooral de groei van de wortels wordt beter, in plaats van tien wortels maakt de plant bijvoorbeeld vijftig wortels aan. Zo kan de plant veel meer en beter voedingsstoffen opnemen.

Wanneer toepassen?

Je kunt Terra Fertiel het hele jaar door gebruiken. De hoeveelheid en hoe vaak je moet strooien is afhankelijk van de bodemgesteldheid.

Voor het allerbeste effect gebruiken wij eerst de bodemverbeteraar Biovin. De combinatie van Biovin en Terra Fertiel zorgt voor een beter wortelgestel en meer weerstand tegen schimmels, luis en ander ongedierte.
Reactie plaatsen