Onze NIEUWE webshop is geopend!
09 november 2017 
0 min. leestijd

Onze NIEUWE webshop is geopend!

Wij vieren deze week een feestje bij Lepona, want onze NIEUWE webshop is geopend! Vanaf deze week kan je ook online je verzorgingsproducten voor je tuin bestellen. We kregen steeds vaker de vraag of dit mogelijk was en dat hebben we nu voor je gerealiseerd.

De bestelling wordt binnen 5 werkdagen bij je bezorgd. Als je vóór woensdag bestelt, dan heb je je bestelling vóór het tuinweekend in huis. Het is nú de tijd om je tuin winterklaar te maken, dus veel van de producten uit de webshop komen goed van pas.

Het assortiment van de webshop wordt in het voorjaar uitgebreid.

Bestel producten zoals Biovin, Terra Fertiel en OPF Granulaat hier.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen