Lepona organiseert Groen Genieten Event
28 augustus 2015 
0 min. leestijd

Lepona organiseert Groen Genieten Event

De liefde voor tuinieren zit het echte familiebedrijf in het bloed. “Wij genieten dagelijks van het groen en willen dat andere mensen ook laten ervaren.” vertelt eigenaresse Henny van Lent. “Vandaar dat wij dit jaar het Groen Genieten Event organiseren.” Er is die dag volop gezelligheid voor jong en oud, van workshops en demonstraties over tuinverzorging tot een Groen & Lifestyle markt en leuke kinderactiviteiten zoals schatzoeken.

Een andere belangrijke reden voor het evenement is het partnerschap met NL Greenlabel, een duurzaamheidslabel voor tuinprofessionals. Lepona besteedt veel aandacht aan duurzame en natuurlijke tuinverzorging en werkt zoveel mogelijk met natuurlijke producten. “Door het partnerschap met NL Greenlabel krijgen onze ambities écht vorm en we hebben heel veel zin in de toekomst.”

Het Groen Genieten Event vindt plaats op zondag 4 oktober van 10.00 tot 17.00 aan de Houtsestraat 30 in Balgoij. Toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen