Tuintips Herfst & Winter

De eerste uitgave van de GroenGlossy. Dit magazine is een manier om onze kennis, liefde en passie te delen over bomen, planten, bloemen en de verzorging hiervan. De uitgave staat boordevol handige adviezen en praktische tips voor het aanleggen en onderhouden van je tuin in het najaar. Daarbij gaan we altijd uit van het principe: de natuur is de baas, luister ernaar.


  • Tuinaanleg in een notendop
  • Waar let je op bij de verzorging van een boom?
  • Plantencombinaties voor de herfst
  • Tips voor het juiste tuingereedschap
  • Maak je tuin winterklaar
  • En nog meer...
Download gratis E-book GroenGlossy najaar
30 jaar
Expert in de tuinbranche
2500+
Tuinen ontworpen
5000+

Downloads van de GroenGlossy

Review Bart

Iedere week las ik al trouw je columns in de krant. De GroenGlossy is daar echt een perfecte aanvulling op. Leuke artikelen, interessante onderwerpen en mijn petje af voor al je kennis!

Bart

Mijn naam is Henny van Lent en ik ben initiatiefneemster en schrijfster van de GroenGlossy, hét tuinvakblad voor jou als consument. Al ruim dertig jaar houd ik mezelf bezig met bloemen, planten en bomen. Mijn man en ik hebben in 1988 een tuincentrum en kwekerij inclusief hoveniersbedrijf opgericht, daarnaast ben ik ook actief als TuinTeacher. Onze klanten inspireren ons al jaren met hun vragen en tuinervaringen en daarom deel ik mijn kennis, inzichten, resultaten en ervaringen in de tuinbranche in wekelijkse columns, blogs, vakbladen en nu dus ook in ons eigen tuinmagazine. Uit passie geboren, hoe bijzonder is dat! 


Ik weet als geen ander dat het lastig kan zijn om het overzicht te bewaren in een tuin. Wat moet mag je snoeien, wanneer en hoe, welke bemesting kan ik geven, moet het gazon geverticuteerd worden, geef ik voldoende of juist te weinig water... De basisonderhoud van een tuin lukt de meesten wel, maar iedere tuin is anders en geen seizoen is hetzelfde. Hoe kunnen die meestgestelde vragen samengevoegd worden, zodat het praktisch en makkelijk toepasbaar is voor iedereen? 


Samen met mijn team van ontwerpers, hoveniers en vakmannen inventariseren we diverse soorten tuinen en tuinvragen van onze klanten. In onze GroenGlossy geven we handige adviezen en praktische tuintips voor iedereen, ieder voorjaar en najaar. Het bevat prettig leesbare artikelen met duidelijk beeldmateriaal en illustraties. Op deze manier wil ik je graag de juiste handvatten geven om jouw tuin ieder seizoen te laten stralen en laat ik je de mogelijkheden zien. 

Deze wil je hebben, toch?

Download gratis hét tuinmagazine en ontdekt allerlei handige tuinadviezen en praktische tuintips voor het najaar. Geniet van dit prachtige seizoen!
Download gratis E-book GroenGlossy najaar