Het gouden seizoen is begonnen

De vierde uitgave van de GroenGlossy is volledig gericht op de herfst en de winter. We maken ons op voor een kleurrijk najaarsseizoen.


  • Groenblijvende planten
  • (Ver)planten
  • Gezonde planten? Meet de PH-waarde van je bodem.
  • Tips voor beplantingsplannen
  • Advies op maat in eigen tuin
  • Verschillende grondsoorten voor een optimale groei
  • Groene omlijsting van je tuin: hagen
  • En nog veel meer...
Download gratis E-book GroenGlossy najaar
30 jaar
Expert in de tuinbranche
2500+
Tuinen ontworpen
5000+

Downloads van de GroenGlossy

Wat een handige tips!
Tuinieren doen we voortaan standaard met de GroenGlossy in de hand. Wat een handige tips!
Fanny
Geen Google meer voor mij
Voor mij voortaan geen Google meer, maar het advies uit de GroenGlossy. Ieder seizoen staan er weer bruikbare tips in en het leest heel fijn.
Loes

Mijn naam is Henny van Lent en ik ben initiatiefneemster en schrijfster van de GroenGlossy, hét tuinvakblad voor jou als consument. Al ruim dertig jaar houd ik mezelf bezig met bloemen, planten en bomen. Mijn man en ik hebben in 1988 een tuincentrum en kwekerij inclusief hoveniersbedrijf opgericht, daarnaast ben ik ook actief als TuinTeacher. Onze klanten inspireren ons al jaren met hun vragen en tuinervaringen en daarom deel ik mijn kennis, inzichten, resultaten en ervaringen in de tuinbranche in wekelijkse columns, blogs, vakbladen en nu dus ook in ons eigen tuinmagazine. Uit passie geboren, hoe bijzonder is dat! 


Ik weet als geen ander dat het lastig kan zijn om het overzicht te bewaren in een tuin. Wat moet mag je snoeien, wanneer en hoe, welke bemesting kan ik geven, moet het gazon geverticuteerd worden, geef ik voldoende of juist te weinig water... De basisonderhoud van een tuin lukt de meesten wel, maar iedere tuin is anders en geen seizoen is hetzelfde. Hoe kunnen die meestgestelde vragen samengevoegd worden, zodat het praktisch en makkelijk toepasbaar is voor iedereen? 


Samen met mijn team van ontwerpers, hoveniers en vakmannen inventariseren we diverse soorten tuinen en tuinvragen van onze klanten. In onze GroenGlossy geven we handige adviezen en praktische tuintips voor iedereen, ieder voorjaar en najaar. Het bevat prettig leesbare artikelen met duidelijk beeldmateriaal en illustraties. Op deze manier wil ik je graag de juiste handvatten geven om jouw tuin ieder seizoen te laten stralen en laat ik je de mogelijkheden zien. 

Deze wil je hebben, toch?

Download gratis hét tuinmagazine en ontdekt hoe jouw tuin gezond het najaar in kan, waardoor je optimaal kunt genieten van dit gouden seizoen. 
Download gratis E-book GroenGlossy najaar