De tuin gezond het voorjaar in

De vijfde uitgave van de GroenGlossy is volledig gericht op het voorjaar. Een periode waarin de tuin of het balkon weer het centrale middelpunt wordt rondom je huis. We behandelen diverse thema’s om jouw tuin op en top voor te bereiden op het voorjaar. 


  • Tuinverzorging en snoeien in het voorjaar
  • Gazon en borders bemesten
  • Tips voor het schoonmaken van bestrating
  • Help je tuin gezond te houden
  • Hup bij tuinontwerpen
  • De leukste voorjaarsplanten
  • Waar moeten bomen aan voldoen?
  • En nog veel meer...
Download gratis E-book GroenGlossy voorjaar
30 jaar
Expert in de tuinbranche
2500+
Tuinen ontworpen
5000+

Downloads van de GroenGlossy

100% geweldig
Wat een waanzinnig handig tuinblad! 100% geweldig! Ieder seizoen weer zoekende naar wat ik in de tuin moet doen, want geen jaar is hetzelfde. En de GroenGlossy geeft daar antwoord op! Super!
Review Annie
Annie
Waardevolle tips ook voor een kleine tuin
Ik ken Henny en Wilco al jarenlang als bevlogen ondernemers in het groen. Ze staan altijd klaar met het juiste advies en denken met je mee. De GroenGlossy is een fantastisch verlengstuk op al het advies en we kijken er ieder nummer weer naar uit. Waardevolle tips die ook in onze kleine tuin goed toepasbaar zijn.
Fam. van Wamel

Mijn naam is Henny van Lent en ik ben initiatiefneemster en schrijfster van de GroenGlossy, hét tuinvakblad voor jou als consument. Al ruim dertig jaar houd ik mezelf bezig met bloemen, planten en bomen. Mijn man en ik hebben in 1988 een tuincentrum en kwekerij inclusief hoveniersbedrijf opgericht, daarnaast ben ik ook actief als TuinTeacher. Onze klanten inspireren ons al jaren met hun vragen en tuinervaringen en daarom deel ik mijn kennis, inzichten, resultaten en ervaringen in de tuinbranche in wekelijkse columns, blogs, vakbladen en nu dus ook in ons eigen tuinmagazine. Uit passie geboren, hoe bijzonder is dat! 


Ik weet als geen ander dat het lastig kan zijn om het overzicht te bewaren in een tuin. Wat moet mag je snoeien, wanneer en hoe, welke bemesting kan ik geven, moet het gazon geverticuteerd worden, geef ik voldoende of juist te weinig water... De basisonderhoud van een tuin lukt de meesten wel, maar iedere tuin is anders en geen seizoen is hetzelfde. Hoe kunnen die meestgestelde vragen samengevoegd worden, zodat het praktisch en makkelijk toepasbaar is voor iedereen? 


Samen met mijn team van ontwerpers, hoveniers en vakmannen inventariseren we diverse soorten tuinen en tuinvragen van onze klanten. In onze GroenGlossy geven we handige adviezen en praktische tuintips voor iedereen, ieder voorjaar en najaar. Het bevat prettig leesbare artikelen met duidelijk beeldmateriaal en illustraties. Op deze manier wil ik je graag de juiste handvatten geven om jouw tuin ieder seizoen te laten stralen en laat ik je de mogelijkheden zien. 

Deze wil je hebben, toch?

Download gratis hét tuinmagazine en ontdek hoe jouw tuin gezond het voorjaar in kan, waardoor je optimaal kunt genieten van dit kleurrijke seizoen. 
Download gratis E-book GroenGlossy voorjaar