Tuintips voorjaar: de start van je tuin

De tweede uitgave van de Groen Glossy staat in het teken van de lente. Vele tips en enkele wijsheden voor dit bloeiende en groene seizoen staan centraal in dit magazine.


  • Checklist voor het aanleggen van je tuin
  • Kalk strooien en bemesten van je gazon
  • Tuinonderhoud in het voorjaar
  • Mooie bloeiende plantcombinaties
  • Moestuintips
  • Aanleg van een nieuwe tuin
  • En nog veel meer...
Download gratis E-book GroenGlossy voorjaar
30 jaar
Expert in de tuinbranche
2500+
Tuinen ontworpen
5000+

Downloads van de GroenGlossy

Review Liesbeth

Super informatief en duidelijk uitgelegd, maar daarnaast ook heel leuk en makkelijk om te lezen. Gouden tips voor mijn tuin!

Liesbeth

Mijn naam is Henny van Lent en ik ben initiatiefneemster en schrijfster van de GroenGlossy, hét tuinvakblad voor jou als consument. Al ruim dertig jaar houd ik mezelf bezig met bloemen, planten en bomen. Mijn man en ik hebben in 1988 een tuincentrum en kwekerij inclusief hoveniersbedrijf opgericht, daarnaast ben ik ook actief als TuinTeacher. Onze klanten inspireren ons al jaren met hun vragen en tuinervaringen en daarom deel ik mijn kennis, inzichten, resultaten en ervaringen in de tuinbranche in wekelijkse columns, blogs, vakbladen en nu dus ook in ons eigen tuinmagazine. Uit passie geboren, hoe bijzonder is dat! 


Ik weet als geen ander dat het lastig kan zijn om het overzicht te bewaren in een tuin. Wat moet mag je snoeien, wanneer en hoe, welke bemesting kan ik geven, moet het gazon geverticuteerd worden, geef ik voldoende of juist te weinig water... De basisonderhoud van een tuin lukt de meesten wel, maar iedere tuin is anders en geen seizoen is hetzelfde. Hoe kunnen die meestgestelde vragen samengevoegd worden, zodat het praktisch en makkelijk toepasbaar is voor iedereen? 


Samen met mijn team van ontwerpers, hoveniers en vakmannen inventariseren we diverse soorten tuinen en tuinvragen van onze klanten. In onze GroenGlossy geven we handige adviezen en praktische tuintips voor iedereen, ieder voorjaar en najaar. Het bevat prettig leesbare artikelen met duidelijk beeldmateriaal en illustraties. Op deze manier wil ik je graag de juiste handvatten geven om jouw tuin ieder seizoen te laten stralen en laat ik je de mogelijkheden zien. 

Deze wil je hebben, toch?

Download gratis hét tuinmagazine en ontdekt allerlei handige tuinadviezen en praktische tuintips voor het voorjaar. Geniet van dit kleurrijke seizoen!

Download gratis E-book GroenGlossy voorjaar