Tuin bemesten in de herfst

In de herfst moet er veel gebeuren in de tuin. Vaste planten planten, snoeiwerk, boomverzorging en natuurlijk de verzorging van borders en gazon. Maar welke meststoffen gebruik je nou voor welke plant? Hieronder vind je de meststoffen die wij adviseren bij je tuin bemesten in de herfst.

Tuin bemesten in de herfst – extra tips

Wij combineren alles met Biovin of Terra Fertiel voor een betere opname van de voedingsstoffen en een beter wortelgestel van de plant. Verder kun je bij zuurminnende planten zoals Heide en Rododendron wat extra tuinturf gebruiken, dat maakt de grond zuurder.

Wilt u een compleet advies voor uw eigen tuin? Neem dan contact op voor meer informatie of kom even langs in ons tuincentrum. Wij helpen je graag.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Henny van Lent-Polman. Ik ben opgegroeid in het groen en daar is de liefde en passie voor het vak ontstaan. Meer dan 30 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen op een stuk weiland en zijn we ons bedrijf gestart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot het tuincentrum en hoveniersbedrijf in Wijchen en omstreken. Het is mijn passie om mensen enthousiast te krijgen voor groen. Ik heb al vele particulieren en bedrijven geadviseerd op het gebied van verzorging en onderhoud van planten en tuin en probeer mensen dagelijks te inspireren door het geven van persoonlijk advies. Naar aanleiding van de vele tuinvragen die ik krijg en kijkend naar wat er speelt in de natuur schrijf ik blogs, columns en maak ik met mijn team jaarlijks twee GroenGlossy's boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips, hét tuinvakblad voor de consument.
Reactie plaatsen