gazonboost-groen-gazon-producten

Wil je ook (weer) een groen en gezond gazon?

Zorg ervoor dat je gazon jaarrond weelderig en mosvrij blijft!

Een gezond gazon

én groener dan bij de buren

Mosvrij

het hele jaar door

Natuurlijke producten

voor een goed resultaat
gazonboost-actiepakket

Voor gazonbezitters die structureel een mooi gazon willen zonder poespas

Verlang je naar een weelderig groen gazon dat de buren jaloers maakt? Ontdek onze exclusieve oplossing! Met ons actiepakket blijft je gazon het hele jaar door gezond, weelderig en vrij van mos.


Voorkom vanaf nu ook:

 1. Mosgroei in je gazon
 2. Kale plekken juist daar waar je graag zit
 3. Gele plekken midden in je gazon
 4. Veel opkomend onkruid waar je jezelf aan stoort

Hier gaan we wat aan doen, zodat jij het groenste gazon van 2024 gaat krijgen!

Samen met producten die samenwerken met de natuur komen we tot iets moois.


Bestel het gazonboost actiepakket nu tijdelijk voor maar €26,95

Familie Verstegen

Super resultaat met een paar producten

  Er was geen bodemleven te bekennen en we hadden moeite om ons gazon groen te houden, maar dat is verleden tijd met deze gazonproducten. Er zijn volop pieren in de vinden en ons gazon is weer prachtig groen!
hoe-krijg-je-gazon-mooi2

Wat zit er in het pakket?

Speciaals voor jou hebben we een voorjaarsactie.  Ontvang een exclusief geselecteerd pakket met:


 • OpMaat Kalk 1 kg
 • Biovin 1kg
 • Voorjaar gazonbemesting 700 gr
 • AllRound gazonbemesting 800 gr

Speciaal samengesteld voor een optimale groei en wortelontwikkeling. Het perfecte startpakket voor een prachtig gazon!

Producten die samenwerken met de natuur

op_maat_kalk_gazon

Kalk

Geef het gazon kalk. Hierdoor komt de PH-waarde weer in balans en worden voedingsstoffen, die in de bodem opgeslagen liggen, weer vrijgemaakt. Je grasplanten kunnen deze voeding weer opnemen zodat de gezonde groei weer kan beginnen.


OpMaat kalk kan het hele jaar door gebruikt worden. De frequentie en de duur van de toepassing is afhankelijk van de bodemgesteldheid. OpMaat Kalk is een 100% natuurlijke en CO2 neutrale kalk. Samen met de toegevoegde micro-organismen zorgt de kalk voor een verbetering van de zuurgraad en de bodemstructuur.


Gebruik: 1 kg per ca. 20 m2 (afhankelijk van de pH-waarde).

  biovin

  Biovin

  Geef het gazon Biovin, een bodemverbeteraar met zeer effectieve groeihormonen en organische voedingsstoffen voor planten met actieve bodembacteriën die ervoor zorgen dat je grasplanten weerstand opbouwen tegen allerlei ziektes. Ziektes waardoor je gazon er dor, geel en kaal uit gaat zien. Extra voordeel! Door het gebruik van Biovin krijgen je grasplanten langere wortels, waardoor ze voedingsstoffen makkelijker kunnen opnemen en het bodem leven activeert. Dit zorgt voor optimale groei, vitaliteit en weerstand van het gazon.


  Gebruik: 1 kg per 10 m2


  gazonboost-voorjaar-gazonbemesting

  Voorjaar gazonbemesting

  Geef het gazon de starter voorjaarbemesting, waardoor je de tekorten in je grasmat weer aanvult. Want ook grasplanten moeten op tijd 'eten' krijgen, daar ontkomen we niet aan. Extra voordeel! Door het te mengen met Biovin is de opnamecapaciteit voor je grasplanten optimaal, waardoor je met een zuinige dosering van deze bemesting een optimale groeiboost krijgt van je gazon.

  De voedingsstof komt gelijkmatig vrij en heeft een werking van 3 maanden. Speciaal toe te passen in het voorjaar.


  Gebruik: 20 tot 30 gram/m²

  gazonboost-zomer-gazonbemesting

  Zomer gazonbemesting

  Om de zomerbemesting niet te vergeten zit in het pakket ook de gazon Allround bemesting, als vervolgbemesting. Alles tegelijk geven is namelijk geen oplossing en zo weten we zeker dat je niets vergeet én dat jouw gazon groener is dan bij de buurman.


  AllRound gazonbemesting is toepasbaar in de zomerperiode als opvolging van de voorjaarsgazonbemesting en heeft een werking van 4-5 maanden. Het biedt een goede resistentie tegen onkruid en mos. Het gazon krijgt een rijke kleur door het toegevoegde magnesium.


  Gebruik: ca. 40 gram/m²


  Maak het niet moeilijker en duurder, maar gebruik de juiste producten om op tijd te kunnen genieten van een gezonde groei!

  TuinTeacher en Plantendeskundige: Henny van Lent-Polman

  Samengesteld door tuinexperts

  Door je gazon drie keer per jaar te bemesten met onze speciale formule, voorzien van de juiste voedingsstoffen, blijft je gazon niet alleen gezonder, maar groeit het ook beter en is het minder gevoelig voor mos en onkruid.


  Profiteer van deze speciale aanbieding en geef jouw gazon de boost die het verdient. Bestel nu en laat je tuin stralen als nooit tevoren!

  Geef jouw gazon de boost die het verdient!

  gazonboost-actiepakket