hoe-krijg-ik-mijn-tuin-gezond2

Wil jij ook gezonde planten

en een mooie tuin?

Laat je tuin stralen met de juiste producten!

Jouw tuin in topconditie

Stralende planten

Planten weer in bloei

Rijkelijke bloei en groei

Bestand tegen ziektes

en andere ongewenste invloeden
tuinboost-actiepakket2-1

Zie jij ook dat je planten het moeilijk hebben door het vele water van de laatste tijd?

De overvloedige regenval van de afgelopen periode heeft een grote impact op tuinen en planten. Herken je je hierin?

 1. Zijn je groenblijvende planten geel geworden en kijken ze triest?
 2. Verliezen je groenblijvende planten ongewenst veel blad?
 3. Lopen planten niet mooi uit?
 4. Is de bodem door het natte weer helemaal dicht geslagen?
 5. Is je Lavendel niet zo mooi als voorgaande jaren?
 6. Hebben coniferen bruine en gele naalden?

De voortdurende nattigheid de bodemstructuur aantasten, waardoor het moeilijk wordt voor planten om voedingsstoffen op te nemen en een gezonde groei in te zetten. Geef je planten extra aandacht door het toevoegen van de juiste tuinproducten en maak je tuin weer gezond!


Samen met producten die samenwerken met de natuur komen we tot iets moois. Wil je jouw planten zoveel mogelijk beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf?


Bestel het het tuinboost actiepakket nu tijdelijk voor maar €32,95

Toos en Frank

Onze tuin is weer mooi en groeit goed!

Onze planten hadden veel geleden met de regen, dat was te zien. Na jaren allerlei producten te hebben gebruikt, wilden we nu niet meer zomaar iets gebruiken. Na wat research kwamen we uit op dit pakket en met goed resultaat. Het is makkelijk te gebruiken en onze planten zijn er blij mee. We kunnen niet wachten tot alles straks weer volop in bloei staat!
tuinboost-pakket-hele-jaar-mooie-tuin

Jij wilt toch ook een mooie gezonde tuin 

met veel groei en bloei het hele jaar door?

Hoe zou het zijn als je tuin het hele jaar door:
 • straalt
 • planten er groen bij staan
 • bestand is tegen ongewenste invloeden van buitenaf
 • teveel bladverlies van groenblijvende planten verleden tijd is

Dat is ook voor jouw tuin weggelegd! Maak het makkelijk met het natuurlijke voordeelpakket en we helpen je, samen met de natuur.

tuinverzorging-border-planten

Wat zit er in het pakket?

Speciaals voor jou hebben we een voorjaarsactie.  Ontvang een exclusief geselecteerd pakket met:


 • OPF Granulaat – 1kg     
 • Biovin  - 1kg     
 • Terra Fertiel - 1kg                                                                          
 • OpMaat Kalk - 1kg           
 • Bitterzout – 1kg                      

Speciaal samengesteld voor een optimale groei en wortelontwikkeling. Het perfecte pakket voor een stralende tuin en gezonde planten!

Producten die samenwerken met de natuur

opg-granulaat

OPF Granulaat

OPF Granulaat is een biologische en plantaardige mestkorrel voor jouw tuin. Het is een langzaamwerkende meststof. Ca. 50% komt de eerste 30 dagen vrij, de overige 50% komt langzaam vrij. Gemiddeld 3% per week, afhankelijk van de weersinvloeden en kwaliteit van het aanwezige bodemleven. Planten en gazon ontwikkelen een grotere weerstand tegen stress.

biovin

Biovin

Geef jouw planten Biovin, een bodemverbeteraar met zeer effectieve groeihormonen en organische voedingsstoffen voor planten met actieve bodembacteriën die ervoor zorgen dat je planten weerstand opbouwen tegen allerlei ziektes. Ziektes waardoor jouw planten er slecht uit gaan zien. Extra voordeel! Door het gebruik van Biovin krijgen planten langere wortels, waardoor ze voedingsstoffen makkelijker kunnen opnemen en het bodem leven activeert. Dit zorgt voor optimale groei, vitaliteit en weerstand van je tuin.

Gebruik: 1 kg per 10 m2


terra-fertiel

Terra Fertiel

Terra Fertiel is jouw zuurstof toediener voor je bodem. Je wilt dat je bodemleven geactiveerd wordt, Terra Fertiel  doet haar uiterste best,

Deze organische stof wordt op een natuurlijke manier omgezet waardoor de structuurverbetering automatisch in wordt gezet zonder dat je er werk mee hebt. Denk hierbij aan:

 • Dichte grond waar geen zuurstof bij kan, waardoor plantenwortels geen voedingsstoffen kunnen opnemen.
 • Er ontstaan gebrekziektes of andere ziektes, of planten sterven af omdat ademen van de wortels gewoon niet meer mogelijk is.

Deze organische bodemactivator met bacteriën, schimmels en gisten, stimuleert het bodemleven en verbetert hiermee de lucht- en waterhuishouding van de bodem. Gebruik het ook bij het aanplanten van je tuin.


Gebruik: 1 kg per 20 m2 

op_maat_kalk_gazon

OpMaat Kalk

Voor je lavendel, ze verdienen het voor een makkelijke en langere bloei. Geef het ook nog een keer extra in de zomer maanden.  De  voedingsstoffen, die in de bodem opgeslagen liggen, worden weer vrijgemaakt. De lavendel kan deze voeding weer opnemen zodat de gezonde groei  kan beginnen.

biterzout

Bitterzout

Gebruik Bitterzout tegen bruinverkleuring van coniferen. Bitterzout zorgt voor mooie groene takken en verhoogt het weerstandsvermogen. Het is een groenmaker bij bruine of gele naalden van een conifeer en naaldbomen. Dit komt door magnesiumgebruik. Bitterzout is wateroplosbaar en kan ook gestrooid worden. Een kleine gift breng een mooi resultaat, dus het is zeker de moeite waard.

Maak het niet moeilijker en duurder, maar gebruik de juiste producten om op tijd te kunnen genieten van een gezonde groei!

TuinTeacher en Plantendeskundige: Henny van Lent-Polman

Samengesteld door tuinexperts

Tuinliefhebber, kijk goed naar je tuin en geef steun en support aan je planten, daar waar het nodig is. Met het speciaal samengestelde pakket moet dat goedkomen!


Profiteer van deze speciale aanbieding en geef jouw tuin de boost die het verdient. Bestel nu en laat je tuin stralen als nooit tevoren!