hoe-houd-je-bomen-gezond

Hoe houd jij jouw bomen

mooi en gezond?

Hét herstel- en groeiseizoen is begonnen!

Jouw boom in topconditie

Groen & gezond

Wortelontwikkeling

meer zuurstof in de bodem

Eenvoudig en snel in gebruik

met natuurlijke producten
bomenboost-tuinproducten2

Verzorg je jouw boom op de juiste manier?

Bomen zijn om van te houden in iedere tuin. Naast het bieden van structuur en een broedplek voor vogels, zorgen ze ook voor natuurlijke schaduw in de zomer. Maar om ervoor te zorgen dat je bomen gezond blijven, is onderhoud essentieel. Gelukkig is het nu gemakkelijker dan ooit!


Vergeet niet om nu actie te ondernemen, want het herstel- en groeiseizoen is begonnen. Met onze all-in-one bodemverbetering, geschikt voor bomen en zelfs grotere heesters die er somber uitzien, geef je je bomen precies wat ze nodig hebben.


Wat doet het voor jouw boom?

Het herstelt je boom van vele ongemakken, laat wortels weer optimaal hun werk doen en geeft zuurstof weer een kans in de bodem.


Onthoud, het kopen van een nieuwe boom is veel duurder dan het herstellen van je huidige boom. Investeer nu in het welzijn van je tuin en geniet nog jarenlang van gezonde, prachtige bomen.Bestel het het bomenboost actiepakket nu tijdelijk voor maar €35,-.

Elise

Onze bomen zijn de blikvangers van onze tuin

Jaren geleden hebben we een behoorlijke investering gedaan en  prachtige leibomen in de tuin gezet. Maar we hadden geen idee wat er nodig was om ze mooi te houden. We hebben het getest met deze bomenboost en we kunnen niet anders zeggen dan het werkt! Ze hebben mooi blad en zien er fris uit. We hebben meteen weer een pakket besteld, zodat we ook de grote boom in de voortuin een boost kunnen geven.
gezonde-bomen-voorjaar

Wil je dat jouw bomen gezond het voorjaar in gaan?

Dan is ons speciale tuinverzorgingspakket precies wat je nodig hebt! Met een combinatie van krachtige producten zorgen wij ervoor dat jouw bomen gezond, sterk en stralend worden.
bomenboost-gezonde-boom

Wat zit er in het pakket?

Speciaals voor jou hebben we een voorjaarsactie.  Ontvang een exclusief geselecteerd pakket met:


  • Biovin  - 1kg     
  • Terra Fertiel - 1kg                                                                          
  • Vertimulch met toevoegingen - 75 gram
  • Healthy Starttabletten 10 stuks - 21 gram       

Speciaal samengesteld voor een optimale groei en wortelontwikkeling. Het perfecte pakket voor stralende, gezonde bomen.

Producten die samenwerken met de natuur

biovin

Biovin

Geef jouw bomen Biovin, een bodemverbeteraar met zeer effectieve groeihormonen en organische voedingsstoffen voor planten met actieve bodembacteriën die ervoor zorgen dat je bomen weerstand opbouwen tegen allerlei ziektes. Ziektes waardoor jouw bomen er slecht uit gaan zien. Extra voordeel! Door het gebruik van Biovin krijgen bomen langere wortels, waardoor ze voedingsstoffen makkelijker kunnen opnemen en het bodem leven activeert. Dit zorgt voor optimale groei, vitaliteit en weerstand van je tuin.


Biovin, een organische bodemverbeteraar die je bodem een boost geeft en de natuurlijke balans herstelt en de groei van je bomen stimuleert.

terra-fertiel

Terra Fertiel

Terra Fertiel is jouw zuurstof toediener voor je bodem. Je wilt dat je bodemleven geactiveerd wordt, Terra Fertiel  doet haar uiterste best,

Deze organische stof wordt op een natuurlijke manier omgezet waardoor de structuurverbetering automatisch in wordt gezet zonder dat je er werk mee hebt. Denk hierbij aan:

  • Dichte grond waar geen zuurstof bij kan, waardoor bomenwortels geen voedingsstoffen kunnen opnemen.
  • Er ontstaan gebrekziektes of andere ziektes, of bomen sterven af omdat ademen van de wortels gewoon niet meer mogelijk is.

Deze organische bodemactivator met bacteriën, schimmels en gisten, stimuleert het bodemleven en verbetert hiermee de lucht- en waterhuishouding van de bodem. Gebruik het ook bij het aanplanten van je tuin.


Terra Fertiel, een bodemactivator die de opname van voedingsstoffen bevordert en de wortelgroei stimuleert voor gezondere en sterkere bomen.

phc-healthy-start-tabletten-organische-meststof

Healthy Start Tabletten

Bemesten kan niet gemakkelijker met de ‘Healthy Start’ organische meststof tabletten. Je kunt ze gebruiken voor pot-, kuip- en hangplanten. Eenvoudig in de grond te drukken bij de wortels. De langzaamwerkende meststof wordt geleidelijk afgegeven en werkt in tegenstelling tot kunstmest een heel jaar.

vertimulch-all-in-one-bodemverbetering-bomen2

Vertimulch

Een all-in-one verticale bodemverbetering voor bestaande hagen, planten en bomen.

Deze all-in-one verzorging is verpakt per boom, heester of plant. Maak drie gaten rondom de boom, heester of plant. Verwijder het blad en de mulchlaag van de plaats waar je gaat boren. Boor tot een diepte van 25-30 cm. Doe de grond in een kruiwagen of leg het naast het geboorde gat. Meng 75 gram van de all-in-one verzorging goed door de grond van elk geboord gat (75 gram x het aantal gaten). Vul de gaten met dit mengsel en stamp het aan met een stok.

Maak het niet moeilijker en duurder, maar gebruik de juiste producten om op tijd te kunnen genieten van een gezonde groei!

TuinTeacher en Plantendeskundige: Henny van Lent-Polman

Samengesteld door tuinexperts

Tuinliefhebber, kijk goed naar je tuin en geef steun en support aan je bomen, daar waar het nodig is. Met het speciaal samengestelde pakket moet dat goedkomen!


Profiteer van deze speciale aanbieding en geef jouw boom de boost die het verdient. Bestel nu en laat je boom stralen als nooit tevoren!

Geef jouw bomen de boost die ze verdienen!

bomenboost-tuinproducten2