Tuintips voor de zomer

De derde uitgave van de GroenGlossy is volledig gericht op de zomer. Een mooi seizoen, waarin we lekker van onze tuin kunnen genieten of in de tuin kunnen werken.


  • Perfecte combinaties voor hanging baskets
  • Tips om je nieuwe gazon mooi te houden
  • Creatieve ideeën voor de voortuin
  • Verzorging van je boom
  • Met welke grondsoort heb jij te maken? Doe de test.
  • Zomersnoei voor een tweede bloei
  • Zomerverzorgingtips 
  • Eten uit eigen (moes)tuin
  • En nog veel meer...
Download gratis E-book GroenGlossy zomer
30 jaar
Expert in de tuinbranche
2500+
Tuinen ontworpen
5000+

Downloads van de GroenGlossy

Review Jacco

Jacco

Voortvarend aan de slag!

Henny weet elke keer weer dé juiste tips te geven. Zij heeft mij geholpen om mijn tuin weer gezond te krijgen en anders te gaan tuinieren. En anders is juist makkelijker. Minder middelen, meer resultaat. Dankzij haar heldere en duidelijke uitleg ga ik elke keer weer voortvarend aan de slag in mijn tuin!

Mijn naam is Henny van Lent en ik ben initiatiefneemster en schrijfster van de GroenGlossy, hét tuinvakblad voor jou als consument. Al ruim dertig jaar houd ik mezelf bezig met bloemen, planten en bomen. Mijn man en ik hebben in 1988 een tuincentrum en kwekerij inclusief hoveniersbedrijf opgericht, daarnaast ben ik ook actief als TuinTeacher. Onze klanten inspireren ons al jaren met hun vragen en tuinervaringen en daarom deel ik mijn kennis, inzichten, resultaten en ervaringen in de tuinbranche in wekelijkse columns, blogs, vakbladen en nu dus ook in ons eigen tuinmagazine. Uit passie geboren, hoe bijzonder is dat! 


Ik weet als geen ander dat het lastig kan zijn om het overzicht te bewaren in een tuin. Wat moet mag je snoeien, wanneer en hoe, welke bemesting kan ik geven, moet het gazon geverticuteerd worden, geef ik voldoende of juist te weinig water... De basisonderhoud van een tuin lukt de meesten wel, maar iedere tuin is anders en geen seizoen is hetzelfde. Hoe kunnen die meestgestelde vragen samengevoegd worden, zodat het praktisch en makkelijk toepasbaar is voor iedereen? 


Samen met mijn team van ontwerpers, hoveniers en vakmannen inventariseren we diverse soorten tuinen en tuinvragen van onze klanten. In onze GroenGlossy geven we handige adviezen en praktische tuintips voor iedereen, ieder voorjaar en najaar. Het bevat prettig leesbare artikelen met duidelijk beeldmateriaal en illustraties. Op deze manier wil ik je graag de juiste handvatten geven om jouw tuin ieder seizoen te laten stralen en laat ik je de mogelijkheden zien. 

Deze wil je hebben, toch?

Download gratis hét tuinmagazine en ontdekt hoe tuinieren en genieten van je tuin in de zomer hand in hand gaan.
Download gratis E-book GroenGlossy zomer