Lepona organiseert Groen Genieten Wijchen 2016

Het aftellen is begonnen…. event Groen Genieten Wijchen 2016 staat voor de deur! Een ware groenbeleving!

Na het succesvolle event Groen Genieten in het najaar van 2015 organiseren wij op zaterdag 16 en zondag 17 april de tweede editie. Bezoekers kunnen rondstruinen over de Groen & Lifestyle markt, zich laten inspireren en informeren door de sprekers of genieten van creatieve demonstraties en proeverijen van eerlijke producten.

“Groen voelen, natuur proeven en bloem genieten. Liefde voor het buitenleven zit ons in het bloed. We wilden anderen hier ook van laten genieten. En dat is gelukt. Tijdens de pilot van vorig jaar hebben we mogen ervaren hoe enthousiast iedereen was. Daarom was de keuze voor een tweede editie in het voorjaar niet moeilijk. Samen luiden we de lente in tijdens het groene belevingsweekend, dus kom Groen Genieten” vertelt eigenaresse Henny van Lent.

Met maar liefst ruim 1500 bezoekers werd Groen Genieten Wijchen vorig jaar enthousiast bezocht. Mensen willen vandaag de dag bewuster en groener leven en daar sluit het sfeervolle en groene event perfect op aan. In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 april is er volop gezelligheid voor de hele familie. Het event heeft een boordevol programma met onder andere een groenmarkt met vrolijke voorjaarsbloeiers en exclusieve (Mediterrane) planten, demonstraties, duurzame lifestyle producten zoals steigerhout en staal, alles op het gebied van de moestuin, leuke prijzen, interessante sprekers, heerlijke proeverijen en nog veel meer. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen zich onder andere uitleven in de zandberg op zoek naar de schat. En dit alles omlijst met een fantastisch presentatieduo en leuke muziek. Kortom, een heerlijk buitenleven begint bij Groen Genieten Wijchen.